yzihs Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 (edytowane) Wczesniej bylem nastawinony na LG 22" LCD L227WT-PF.Teraz juz nie wiem czy nie lepiej ~100 zl oszczedzic. LG 22" LCD L226WTQ-SF pobiera tylko 35W, rewelacja. Bralem po uwage Asusa VW222S, ale jego pobor mocy to 55W-sporo troche. I kupujac Asusa nie ma miesiaca na pixele, a kupujac via net moze sie trafic model z od razu wypalonym pixelem... Edytowane 23 Czerwca 2008 przez zgreg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABI-FOX Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 (edytowane) Bierz http://www.agito.pl/product/329003?bid=40 . Sam go dzisiaj zamówiłem w Agito.pl. I myślę że nie warto dopłacać do tego droższego, podobno ma trochę lepsze kolory, ale za to na tym tańszym jest zerowy input lag. No i gwarancja na wypalone pixele normalnie rewelka. Edytowane 23 Czerwca 2008 przez ABI-FOX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yzihs Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 kupilem L227 ,niby ok ale jakos troche miga (widac na szarym tle);podlaczony na zlaczu analogowym-jest na to jakas rada? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janekk Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 kupilem L227 ,niby ok ale jakos troche miga (widac na szarym tle);podlaczony na zlaczu analogowym-jest na to jakas rada? Spróbuj podłączyć kablem DVI <cyfrowym> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yzihs Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 Nie moge bo nie mam wyjscia na DVI.Podlaczylem do notebooka, tez na D-SUB i obraz jest stabilny.W stacjonarnym jest chyba jakis problem z zasilaczem, kupilem do niego na allegro Frotrona 300W ale jakis chyba troche felerny.Po wstawieniu dzwiek cicho piszczy i moze to miganie z jego powodu.Ciekawe jest to, ze ten u ktorego kupilem ma juz zablokowane konto na allegro :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...