dymy Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 ..w Actionie pojawily sie tanie GF3Ti200 firmowane przez Creativ'a. wersja OEM wychodzi taniej nish ta sama karta z Palit'a. ktos moze je probowal? dobrze sie kreca? na jakich pamiatkach sa zabudowane? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 były jeszcze geforcy 4 mx 460 za 208 + vat od creativa, ale juz nie ma ciekaw jestem dlaczego tak tanio ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 ..jush wiem wszystko. dla zainteresowanych - na laminacie karty MS-8851 wiec to nic innego tylko MicroStar. wyglada identycznie jak ten: tylko na wiatraku znaczek Creativa. ..a tu jeszcze o tej karcie. cya Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 i to za 289 netto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 i co opłaca sie to brać ??? ma ktoś taką teraz jest do dostania za 315 zł we Wrocku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 pewno że sie opłaca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 a w porownaniu do radka 9100 bo 128 bit moge dostac tylko w boxie (prawdopodobnie) i bedzie to jakies 400 zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 lepszym i tańszym rozwiązaniem bedzie g3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz15 Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 czy ja dobrze rozumiem?? gf 3 200 za 286zł??? ze co?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Miałem MS-8851, świetna karta. Jeżeli to jest to samo to się nie zastanawiaj. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 no pewnie ze sie oplaca bierz poki sa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 i tak nic z tego juz dawno sie skonczyły nawet ja sie nie załapałem bo było tylko kilka sztuk teraz tez są ale po 390 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 i tak nic z tego juz dawno sie skonczyły nawet ja sie nie załapałem bo było tylko kilka sztuk teraz tez są ale po 390 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 ja mam taka tylko, ze 128 MB. Kreci sie znakomicie, a bedzie jeszcze lepiej z WC. cooler jest cichy, fajne wyposarzenie, przynajmniej u MSI. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 szkoda że już nie ma bo za 300zł to bym brał jak nic - nowa z gearancją, niekręcona a podkręcalna. no i ze 2 razy szybsza od mojej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 szkoda że już nie ma bo za 300zł to bym brał jak nic - nowa z gearancją, niekręcona a podkręcalna. no i ze 2 razy szybsza od mojej. bardzo podkrecalna, popatrz na wyniki mojej w podpisie, a co do dwukrotnie wiekszej wydajnosci to wzros po przejsciu z GT2TI ULTRA wyniusl w 3d marku od 50 do 75%, czyli nie jest zle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki9 Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 a nie byly one przypadkiem po naprawie w katowicach tez sie czasem takie pojawialy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 osobiscie sie z czyms takim nie spotkalem, ale nie martwie sie bo mam MSI :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaro120 Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 mam gf3 ti200 64DDR tylko ze gainwarda kręci się zajebiście działa też lecze trtoche wentylatorek głośny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Intryguje mnie tylko jedna rzecz- Creative to porzadna marka, ale czemu produkty tej firmy sa sprzedawane sporo taniej od konkurencji? Sam mam Creative Gf3Ti200 i nie narzekam - dlatego to mnie jeszcze basrdziej dziwi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 nie mam pojecia czemu tak jest, moze dlatego, ze sami tych kart nie robia tylko kupuja (aktualnie wszystkie modele to MSI) od jakiegos producenta i wala swoja naklejke, daja mniej softu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Pamietam ze ja za swojego dalem rok i 2 miechy temu kolo 1000 zł. Wersja BOX Full wypas, ale gry tylko dema. Wtedy to byla karta.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...