tinotin Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 Właśnie zamówiłem GA-P31-DS3L, jest tam jakiś zintegrowany dźwięk, ale wpadło mi kilka złociszy :D i stwierdziłem, że zrobię sobie dobrze na froncie audio. Od czasów AWE64 (jeszcze na złączu isa) jadę na "integrach" + głośniczki za 30 dychy. Co kupić, żeby było to dobrze słychać? Zastosowania ogólne od radia internetowego, przez słuchanie płyt i oglądanie filmów po gry 3D. Interesuje mnie kupno zarówno karty dźwiękowej jak i głośników 2.0 ewentualnie 2.1 w większe zestawy nie mam się co bawić bo miejsca brak. Budżet około 300-400. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 Microlab Solo 5c/6c/7c + Prodigy HD lub Asus Xonar któryś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 Microlab SOLO-6C za 267zł z wysyłką: http://allegro.pl/item385354773_hit_microl...brzmienie_.html + do tego Audigy2ZS za 119zł z wysyłką: http://allegro.pl/item381452021_gmsound_so...y_2_zs_oem.html + do tego: http://allegro.pl/item388072941_podlacz_pc...e_1_8m_068.html 415zł z wysyłkami za wszystko... O głośnikach poczytaj na forum, dźwiękówka jak najbardziej ok, a kabelek nie seryjny bo ten dołączony do ML kiepski (brak ekranowania). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tinotin Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 Dzięki za typowania. być może naiwne pytanie, ale: Czy wymienione karty jedą na procku czy same się wszystkim zajmuje? BTW Microlaby fajne mają parametry ale są za duże!!! Nie zmieszczę ich, chyba że z tyłu za monitorem :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 kombinuj ;) wymiary znajdziesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 Audigy2ZS w przeciwieństwie do X-Fi Xtreme Audio, SB Audigy SE sprzętowo się zajmuje wszystkim... A co do rozmiarów: Chciałeś poprawić audio :E Małymi plastikowymi pierdziawkami tego nie dokonasz. A Crety T40 będą cierpieć na braki w niższym tonie z racji swej wielkości... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tinotin Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 (edytowane) Jeszcze jedno małe pytanko: czy Audigy 2 ZS i Audigy 2 ZS Gold różnią się jedynie pozłacanymi końcówkami? Edytowane 24 Czerwca 2008 przez tinotin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...