Hugo Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 Witam. Mam pewien problem na Viscie... Kiedy włączam jakikolwiek film czy to Windows Media Playerem czy SubEdit'em to ukazuje mi się biały ekran. Instalowałem Klite Codec Pack i nic z tego... proszę o pomoc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 Vista Codec Pack ;) - zależy jeszcze czy x64, czy x86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 Instalowałem Klite Codec PackPrawdopodobnie to jest przyczyną. Odinstaluj ten zestaw śmieci i spróbuj FFdshow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 Kurcze dalej to samo.... wywaliłem klite ale nie wiem czy wszystko poniewaz dałem usuwanie z panelu programów.... zainstalowałem ffdshow no i dalej to samo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 Powiedz nam w końcu czy to jest 32bit czy 64bit ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 Prawdopodobnie to jest przyczyną. Odinstaluj ten zestaw śmieci i spróbuj FFdshow. SOA#1 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 Poradziłem już sobie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...