Younior Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Karta jak w podpisie, mam taka akcje ze jak zainstaluje te detki i wlacze q3 mam takie cos jakbym mial odswierzanie chyba 1hz :P poprsotu obraz tak lata, to wina karty czy tych detonatorow? wogole jakie detki polecicie na tego gf'a? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^NiuNiek^ Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 jesli zalezy tobie na wydajnosci to polecam 40.72 z certyfikatem micro.... albo bete 40.71 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younior Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 a directx ma cos z tym wspolnego bo ja mam jakiegos starego chyba.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Co rozumiesz przez starego Dx ??? Zainstaluj Dx8 i to wystarczy jeśli chodzi i nowego Dx. A co do problemu to użyj Dx Destroyer i zainstaluj od nowe i zobaczysz co z tego wyjdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...