januszn64 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 Witam Potrzebuję sterowniki do tej karty sieciowej http://www.proline.pl/sklep.php?prodid=PLANET+ENW-9504+OEM. Posiadam owe na dyskietce, lecz wymontowałem stację dyskietek, ponieważ była mi zbędna, komputer schowałem już pod biurko i nie mam zamiaru go ponownie wyciągać aby wmontować stację dyskietek i zainstalowac stery (montowałem nowego twardziela wraz z nową windą). Postanowiłem poszukać na necie, lecz nigdzie niema ! Jeśli ktoś byłby tak miły i znalazł, bardzobym prosił o podanie linka. Z góry dziękuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 A po co do tego stery? Systemowe nie działają? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszn64 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 A po co do tego stery? Systemowe nie działają? Przy każdym włączeniu PC pojawia się taki oto komunikat: Podejrzewam sieciówkę... Co wy o tym myślicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 Karta na Realteku więc jeśli XPkowe nie działają (?) poszukaj tych od Realteka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszn64 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 Karta na Realteku więc jeśli XPkowe nie działają (?) poszukaj tych od Realteka. Tak w ogóle, to internet działa nawet i bez tych sterowników :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...