Makthom Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 hej, nie wiem czy pamiętacie, ale swojego czasu krążył jakiś plik w wordzie. Był on ze zdjęciem, ale spreparowanym w taki sposób, że kiedy zmieniło się kontrast i jasność do określonego poziomu to wtedy pojawiało się inne. Szukam i szukam i nie mogę znaleźć. Może ktoś z Was ma je gdzieś na dysku, albo wie, gdzie jest na sieci lub jak to się robi. Google na razie przegrywa kolejne starcia. ;) Z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 Odezwij się dzisiaj wieczorkiem bo mam to w skrzynce odbiorczej ale w kompie w domu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 Odezwij się dzisiaj wieczorkiem bo mam to w skrzynce odbiorczej ale w kompie w domu.a pstryknij to tu na forum dla ogolu jesli to nie problem, chetnie poogladam .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4rch0n Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 Może nie do końca to o co Ci chodzi ale też w podobnych klimatach... Obrazek: Oraz to co można z niego wyciągnąć: » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "1" .style.display == 'none') this.parentNode.getElementsByTagName('div')[1].style.display = 'block'; else this.parentNode.getElementsByTagName('div')[1].style.display = 'none';"> » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "2"] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...