AVRAL Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 (edytowane) Tak więc mam: 2 dyski SATA Samsunga ,250GB i 320GB X-Fi extreme music DVD-RW sieciówka 2x1GB OCZ 800MHz CL4 (jeszcze chciałem dokupić drugie tyle) 3 wentylatory 120mm Core 2 Duo E6750 nie podkręcany ,chłodzony Scythe Ninja Plus GF 98000GX2 (karta w drodze do mnie) I teraz pytanie czy pociągnie mi to zasilacz Seasonic S12 450W ? <_< Edytowane 25 Czerwca 2008 przez AVRAL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 Spokojnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AVRAL Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 A nie sory ,mam 430W :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 to wiele nie zmienia... moim skromnym zdaniem pójdzie tylko nie wiem jak z głośnością będzie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasht Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 (edytowane) Moim zdaniem nie pociagnie w stresie beda napiecia strasznie niestabilne... jak bedzie ciunglo kolo 400W, po prostu bluescreeny moga sie pojawic. Edytowane 25 Czerwca 2008 przez flasht Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AVRAL Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 flasht napisał(a): Moim zdaniem nie pociagnie w stresie beda napiecia strasznie niestabilne... jak bedzie ciunglo kolo 400W, po prostu bluescreeny moga sie pojawic. Cholerka:/ będę musiał jeszcze zasiłkę zmienić tak dla świętego spokoju ehhh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 Gdzie ci ten zestaw pociągnie 400W. Jak dostaniesz grafikę to sprawdź napięcia miernikiem - jak będą stabilne to nie będzie problemu i nie ma sensu wymieniać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasht Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 (edytowane) U mnie Q6600@3.4Ghz, 4GB Ram, GF 8800 ULTRA, p5k premium, 4 dyski i chlodzenie ciungnie w stresie (peek) kolo 420 W (wg miernika!) co gorsza o tyle o ile enermax 650W dawal rade, to corsair 550W przy dlugotrwalym obciazeniu bliskim maksymalnemu (no Age Of Conan - taka gra) - bluescreeny wyskakuja... zakladam ze to zasilacz bo nic innego sie nie zmienilo... przyznam szczerze ze nie chce mi sie mierzyc napiec. Wiem ze to nie jest zasilka z wysokiej polki, ale chyba nie jest najgorszy... nie wiem kosztowal 3 razy mniej niz ten enermax :D PS. Modecom 350W w ogole nawet do windy nie pociagnal bo zaczal sie dymic... Edytowane 26 Czerwca 2008 przez flasht Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 flasht napisał(a): bluescreeny wyskakuja... zakladam ze to zasilacz bo nic innego sie nie zmienilona różnych zasilaczach może byc rózne OC ze wzgledu na różne rozłozenie pików w prądzie podawanym przez zasilacz i podawanym przez sekcje zasilania proca/grafiki, ustawienie działające na jednym zasilaczu, moze sypac na drugim, mimo wystarczajacej mocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...