RazorBMW Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 Witam ;] Mam Firefoxa 3, finalną wersję. Gdy chcę sobie obejrzeć filmy na YT, to jest ok, ale jak włączę pełny ekran film jakby się wiesza. Pomaga kliknięcie prawym przyciskiem myszy, i film wtedy rusza, ale nie chcę podczas oglądania filmu mieć pasek z Settings i About Adobe Flash Player 9. Any ideas? :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 Witam ;] Mam Firefoxa 3, finalną wersję. Gdy chcę sobie obejrzeć filmy na YT, to jest ok, ale jak włączę pełny ekran film jakby się wiesza. Pomaga kliknięcie prawym przyciskiem myszy, i film wtedy rusza, ale nie chcę podczas oglądania filmu mieć pasek z Settings i About Adobe Flash Player 9. Any ideas? :| przeinstaluj / zaktualizuj Flasha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 @bociczek Thx za radę :) Pomogło. Pozdr. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...