Szymoon Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 Mam artefakty na monitorze, nic nie podkrecane (odkrecilem ja[grafe] tylko), zaraz po wlaczeniu wina, masa przeklaman w kolorkach. Nie wiem czy to monitor czy karta graficzna.... Sa to takie kropeczki lub paseczki kolorowe (rozowe i niebieskie). Pomozcie....................................... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 Mam artefakty na monitorze, nic nie podkrecane (odkrecilem ja[grafe] tylko), zaraz po wlaczeniu wina, masa przeklaman w kolorkach. Nie wiem czy to monitor czy karta graficzna.... Sa to takie kropeczki lub paseczki kolorowe (rozowe i niebieskie). Pomozcie....................................... Popraw grafę w gnieździe (najlepeij wyjmij i włóż z powrotem). Przeinstaluj stery do karty. A jak nic nie pomoże... to do serwisu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...