Panek Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Mam na oku dwie plytki: Soltek 75MRN-L Chaintech 7NIF2 niestety nie wiem ktora wybrac? Roznice sa minimalne (7NIF2 ma AC97 4 kanalowy i jest mAtx). Ktora bedzie bardziej stabilna. Soltek jest chyb adluzej na rynku ale o Chaintech'u ostatnio slychac same dobre rzeczy. Dzieki za opinie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkPL Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Moim zdaniem Chaintech lepszy :) ( najnowsze płyty ma najdrozsze :) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Ja bym stawiał na Solteka to dla mnie lepsza firma od Chainatecha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Chainatech rulezz... bardziej zaufana firma i nowe płytki ma dobre. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Jeju, sory ale jednak zmieniam zdanie stawiam na Solteka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas01 Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 zdecydowanie soltek, chaintech to jednak przede wszystkim dużo świecidełek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Z tych dwóch to Soltek, dlaczego??? Ponieważ ten Chaintech, borajze nie jest pod ATX standardowo, tylko robiony w formacie mini, nie ATX, Soltek, bardzo przystępny jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Ja bym stawiał na Solteka. Bardziej zaufana firma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Mam na oku dwie plytki: Soltek 75MRN-L Chaintech 7NIF2 niestety nie wiem ktora wybrac? Roznice sa minimalne (7NIF2 ma AC97 4 kanalowy i jest mAtx). Ktora bedzie bardziej stabilna. Soltek jest chyb adluzej na rynku ale o Chaintech'u ostatnio slychac same dobre rzeczy. Dzieki za opinie. chaintech jest o 10 lat starszy od solteka a do tematu to wybral bym z tych 2 akurat solteka a nie rozwarzasz innej plytki w tej cenie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 SOLTEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Soltek, SOLTEk!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernieball Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 soLTEK !!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Soltek? SOLTEK!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Soltek 4ever!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panek Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Mam na oku dwie plytki: Soltek 75MRN-L Chaintech 7NIF2 niestety nie wiem ktora wybrac? Roznice sa minimalne (7NIF2 ma AC97 4 kanalowy i jest mAtx). Ktora bedzie bardziej stabilna. Soltek jest chyb a dluzej na rynku ale o Chaintech'u ostatnio slychac same dobre rzeczy. Dzieki za opinie. chaintech jest o 10 lat starszy od solteka a do tematu to wybral bym z tych 2 akurat solteka a nie rozwarzasz innej plytki w tej cenie?Szczerze to nie rozgladalem sie za bardzo za plytami. Chcialem jakac mala mAtx i koniecznie z wbydowana grafa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...