4toku Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 (edytowane) "Przepraszamy! Program Firefox uległ awarii w wyniku błędu. Przy następnym uruchomieniu nastąpi próba przywrócenia otwartych okien i kart. Aby pomóc nam zdiagnozować i naprawić ten problem, można przesłać zgłoszenie awarii." Tylko to wyskakuje i nie mogę otworzyć. Pomocy. Internet Explorer też nie działa. Co robić ??? Edytowane 24 Czerwca 2008 przez 4toku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 Spróbuj uruchomić firefox tak: "C:\XXX\firefox.exe" -safe-modeW miejsce XXX docelowe katalogi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4toku Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 Spróbuj uruchomić firefox tak: "C:\XXX\firefox.exe" -safe-modeW miejsce XXX docelowe katalogi. Niestety próba uruchmienia w trybie awaryjnym także nieudana (ten sam komunikat o błędzie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 Masz tam jakieś ważne zakładki/historie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4toku Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 Masz tam jakieś ważne zakładki/historie? Nie mam. Jeśli myślisz o reinstalacji Firefoxa to już próbowałem - bez rezultatu. :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...