Argis Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 witam czy komuś udało się uruchomić dzielnik 1/5 na tym gigabicie(rev 2.0) ? automatycznie się nie włącza a wiem że pierwsze wersje miały zworki pozwalające ustawić nawet 1/6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FL Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 ja nie wiem :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 na pewno zadna nie miała zworki a dokładnie DIP'a do sutawienia dzielnika 1/6.Wszystkie gigabajty w wersji ver1.1 mają dip do fsb 166 mhz.Ty masz ver 1.2 czyli brak dipa.Ale za to masz więszy mnożnik bo do 18.5 (dobrze pamiętam?).Masz tylko miejsce na brakujący DIP.W tym celu musisz połączyć odpowiednie miejsce (np.jakimś klejem z dodatkiem srebra lub czymś takim).Zresztą szukaj bo juz było pare takich postów. UPDATE: O kurna sory klego źle przeczytałem, myślałem że to do płyty 7VAX SORY Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 ja nie wiem :lol:Chcesz błysnąc wodzu?? :evil: Jak nie masz nic mądrego do powiedzenia to sobie lepiej daroj. A co do tematu to jest podobny topic tyle ze o VRX, ale to przeciez to samo tylko bez RAIDu, powinien być kilka tematów nizej, poszukaj dobrze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 jest tutaj: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=26278 , ale nie dokonca rozwiazuje to problem :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Argis Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 na stronie gigabyta pisze że vrx obsługuje dzielnik 1/5 i że powinien sie włączać automatycznie komp mi rusza na 166 ale wiesza sie podczas ładowania windowsa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Powiedz gdzie to widziales, bo ja nie znalazlem. Znalazlem za to tabele zgodnosci z CPU: http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Suppor...A-7VRX(1.1).htm z ktorej wynika, ze producent nie daje wsparcia dla fsb 333, to samo dostalem tez w liscie od GB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Argis Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Znalazłem tą informacje na FAQ dla vrxp: http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Suppor.../FAQ/FAQ_68.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Znalazłem tą informacje na FAQ dla vrxp:http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Support/FAQ/FAQ_68.htmRzeczywiscie twierdzą ze ma 1/5. :? A na twoim sprzecie przy fsb 166 komp działa stabilnie?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Argis Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 A na twoim sprzecie przy fsb 166 komp działa stabilnie?? nie da się załadować sysytemu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 ciekawe :) jak pytalem w gigabyte czy plyta opsluguje fsb 166 to powiedziemli mi ze nie, wiec niech ustala zeznania. U mnie tez sie winda nie laduje przy fsb 333 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 A u mnie się ładuje ale są błędy rejestru, nie da się rowniez na nowo zainstalować :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 moja plyta poszla na ustawieniach 10,5 x 166 sprawdzilem 3dmark2k1 tez przeszedl caly ale to raczej nie tedy droga bo karta sieciowa wyraznie nie chciala chodzic czyli najprawdopodobniej przetaktowanie pci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turdrassel Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 temat tego mobo idzie widze na dwa fronty ale wniosek mamy jeden - fsb 166 nieosiagalne dlatego juz zamierzam sie chocby np. na kt3v MSI. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...