FL Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Mam jakąś płyte Tomato BXv98-CT i Celerona 433MHz. kupel podkręcał go już ale nigdy nie odpalał nawet gdy zwiększył o najmniejszą wartość (75MHz). na płycie nie ma zworek ani przełącznika. Co w tym wypadku robić :?: proca można kręcić spokojnie do 866MHz. ma ktoś jakąś rade:?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulson Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 co to za proc??? miałem kilka sztuk i najlepsze co wyciągnąłem to 83 mhz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FL Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 mnie nawet 75MHz nie rusza! pewnie przez płyte. ale czy nie da sie coś jednak podciągnąć? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 a u mnie nawet na 103 rusza ale co z tego skoro nastepuje zwis ładowani asie windy :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jump3r Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Bardzo fajnie tylko, ze to nie te forum. Pietro nizej prosze sie przeniesc z ta dyskusja na podkrecanie. 2) Plyta na jakims chipsecie VIA693 wiec sie za duzo nie spodziewaj (jak na ali). Zmien plyte na cos na bxie i bedziesz mogl go krecic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 433@866 to znowu bajki kraza jak kiedys celer 300A@700 bajkopisarze znow szaleja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...