Daws Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 Poszedł mi z dymem zasilacz do takiego ruterka. Ruter działa na zasiłke 12V AC 1.2A. Zauważyłem że oryginalny, ten sfajczony był na 1A. O takich parametrach kupiłem, z odpowiednią polaryzacją - router nie działa. A co śmieszne, router jest sprawny. Pan w sklepie podłączył zasiłke z innego routera (identycznego) i router działa. To w końcu jaką tą zasiłke do niego kupić żeby diabeł ruszył? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 poszukaj identycznego zasilacza na allegro ... albo udaj się z routerem do sklepu elektronicznego i sprawdź .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daws Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 Identyczny jest od Dlinka a takich nie ma na allegro. Natomiast o identycznych parametrach nie działa. Sklep też odpada, dioda "standby" świeci jak podłącze jakikolwiek zasilacz, ale co z tego jak wpinam RJ-ty i na żadnym porcie nie działają. Jakieś herezje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...