dadaya Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Czesc pilnie poszukuje dobrego tunera TV prosze o porade jaki wybrać.W sklepach polecana mi kilka modeli osobiscie wybrałem Leadtek WinFast TV 2000 XP Deluxe, ale ... i tu prosze o waszą pomoc System w którym pracuje to XP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Ja tam mam Pixel PlayTV HD i pod Xp chodzi bardzo ładnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gr8-2N Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Mam AVer Media TV Capture 98 w/VCR w sumie niezły tuner, jakość oczywiście nie jest idealna ale chyba na żadnym tunerze nie jest. Można to już niedrogo kupić na Allegro. słyszałem dobre opinie na temat najnowszego Aver-a jak i pixel view. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Mam AVer Media TV Capture 98 w/VCR w sumie niezły tuner, jakość oczywiście nie jest idealna ale chyba na żadnym tunerze nie jest. Można to już niedrogo kupić na Allegro. słyszałem dobre opinie na temat najnowszego Aver-a jak i pixel view. mam pozyczonego tunera takiego jak ty ale jakiego programu uzywasz do zgrywania ?? z tunera np. filmow itd..?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...