scoobyskub Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 (edytowane) Witam Od jakiegoś czasu (od tygodnia) spotykam się z tym komunikatem. Postanowiłem napisać o tym na forum. Zasilacz mam raczej bardzo dobry, więc trochę to dziwne... . Podczas grania nic takiego się nie wyświetla. Proszę o pomoc! Config: Procesor: Core 2 Duo E4400 2ghz@3ghz :: Mobo: MSI P6N SLI-F v.2 :: RAM: 2x1GB GoodRAM 800mhz 4-4-4-12 :: Zasilacz: Chieftec 450W :: GPU: GeForce 7900GS Galaxy 600/1600 1.2ns Edytowane 25 Czerwca 2008 przez scoobyskub Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 (edytowane) Zasilacz masz moze i wystarczający, ale kto wie czy jego żywotnośc się nie kończy i warto byłoby sprawdzić na innym PSU. Edytowane 25 Czerwca 2008 przez stivo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scoobyskub Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 Komputer mam od sierpnia 2007 roku... . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Paulo_ Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2008 A ja proponowalbym sprawdzic czy masz podlaczone dodatkowe zasilanie do karty graficznej, bo mi tez sie takie okienko pojawialo jak nie podpialem tego do karty :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudl4ty Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2008 Dokładnie jest to problem z dodatkowym zasilaniem :). U mnie dwa razy spotkałem się z tym przypadkiem, ponieważ spieszyłem się ze zmontowaniem kompa i nie podpiąłem wtyczki PCIe :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scoobyskub Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 Zajrzałem do środka i dod. zasilanie było podpięte. Wyjąłem i podpiąłem znowu i teraz wszystko działa jak należy. Komunikat nie pojawił się ani razu. Temat do zamknięcia. :D dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...