Xarlith Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 (edytowane) Pytania, nie powiem dość trudne (przynajmniej dla mnie), ale za to jakie nagrody! Wyjazd do Amsterdamu. Sponsor się postarał :razz: . Ale chciałem też napisać o czymś innym. Jest malutkie niedopatrzenie. Konkurs trwa do 21 lipca, a po wysłaniu odpowiedzi moim oczom ukazał się taki tekst: "Dziękujemy za udział w konkursie. Wyniki już w czerwcu!." Chyba w lipcu, albo w sierpniu? Edytowane 25 Czerwca 2008 przez Xarlith Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 no tak, niby wyniki się wysłały, no ale... nie daję rady zalogować się na stronie głównej przy wykorzystaniu loginu i hasła z forum, więc jak mnie rozpoznacie w razie wygranej (ta, pomarzyć każdy moze :P ) ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrOOliK89 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 Jeśli udało Ci się wysłać, to się nie martw. To jest chyba rozpoznawane na takiej zasadzie, że jak jesteś zalogowany na forum, to wykrywa Cię ;) A na stronie głównej nie da się zalogować. To jest (chyba na razie) tylko dla redakcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 a może to tai szybki konkurs jest :P coś by wygrał :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 a ja dalej nie moge sie zalogowac na stronie glownej , pisze ze nie ma takiego loginu :| WFT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarlith Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 Ludzie, ile razy było mówione, że logowanie na stronie jest na razie tylko dla administratorów? Reszta loguje się na forum! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hard-Pc Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 (edytowane) A najlepsze jest ostatnie pytanie. Lubicie jak się wam dupsko liże nie? Edytowane 26 Czerwca 2008 przez Lexus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 Dziękujemy za udział w konkursie. Wyniki już w czerwcu!. Are you siur ^_^ ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 @Lexus: A Ty jaki masz problem, hm? To z czerwcem to oczywiscie blad w sztuce, wyniki beda do konca lipca (najpewniej w ciagu 2-3 dni od zakonczenia konkursu). Zwracam jednoczesnie uwage, ze konkurs (inaczej niz wczesniejsze) jest przeznaczony tylko dla osob pelnoletnich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 (edytowane) @up A na stronie głównej nie da się zalogować. To jest (chyba na razie) tylko dla redakcji. No no, pytanie nie były proste tylko nie jestem pewien czy mi odpowiedzi wysłało bo nie było żadnego komunikatu :/ /A jednak wysłało bo pojawił się napis "W konkursie można brać udział tylko raz" :) Edytowane 26 Czerwca 2008 przez Manhunt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 pewnie znow przybedzie sporo "uzytkownikow" zwabionych checia wygrania ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 z postanowień konkursu: 2. Ukończony 18 rok życia czyli nawet jeżeli rodzic wyraziłby zgode na wyjazd etc to i tak nie mogę wziąć udziału w konkursie ? rocznikiem mam 18, miesiącami 17.5 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 Nie, tylko osoby pelnoletnie w rozumieniu polskiego parwa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 czyli 18 musze mieć na karku ? to nie bede wysyłał zgłoszenia, zawsze to szansa dla kogoś ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hard-Pc Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 czyli 18 musze mieć na karku ? to nie bede wysyłał zgłoszenia, zawsze to szansa dla kogoś ;) A kto sprawdzi czy masz 18 czy 10 lat? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 A kto sprawdzi czy masz 18 czy 10 lat? zakładając, że bym wygrał to wtedy by się okazało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 A kto sprawdzi czy masz 18 czy 10 lat?Poważnie zadałeś to pytanie? Organizator konkursu przy zgłoszeniu się po wygraną np? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 ale za to jakie nagrody! Wyjazd do Amsterdamu.Hyhyhy, głowna nagroda to dręczenie ryby przez trzy dni :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 Hyhyhy, głowna nagroda to dręczenie ryby przez trzy dni :rolleyes: Dziekowac Bogu, ze ty nie jedziesz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 (edytowane) To sobie wzialem udzial: 4. Uczestnikiem konkursu nie mogą być pracownicy firmy sponsorującej nagrody, ani organizatora oraz ich rodzinyTen zapis jest bez sensu , co ma piernik do wiatraka. :| Edytowane 26 Czerwca 2008 przez Firekage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 (edytowane) Dziekowac Bogu, ze ty nie jedziesz :PAno niestety, cele wyższe :) . Kiedy indziej zrobimy trzydniowa libacje przy wprime :lol2: EOT :) Edytowane 26 Czerwca 2008 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 To sobie wzialem udzial: Ten zapis jest bez sensu , co ma piernik do wiatraka. :| A no niestety to ma sens. Zeby potem nie bylo jakis oskarzen, ze wygrales ze wzgledu na to, ze jestes bratem ciotecznym ze strony babki szwagra swojej corki :P * *Tak wiem, to nie ma sensu i sensu mialo nie miec :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 Dziwny ten konkurs :P Nawet jakbym wygral 1 nagrode, to i tak nie moge jechac, ze wzgledu na prace. A z kolei MB bym nie pogardzil, szczegolnie w swietle nadchodzacej.. ze tak sie wyraze "modernizacji" :P Czy w razie wygranej w konkursie, mozna sie zrzec nagrody na korzysc innej osoby (np mojej siostry, zony,kumpla czy sasiada)? Czy moze w jakims sensie ma tu zastosowanie punkt 9 regulaminu: "Nagrody nie podlegają wymianie na inne a w szczególności na ich ekwiwalent pieniężny"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 A najlepsze jest ostatnie pytanie. Lubicie jak się wam dupsko liże nie? A kto sprawdzi czy masz 18 czy 10 lat?? A tobie co? Chcesz wylecieć z forum za takie teksty? Na przyszłość pomyśl zanim coś powiesz bo sami userzy się na ciebie skarżą w raportach. Zazdrość chyba kogoś tu zjada, że on nie może jechać. Proszę takie odzywki zostawić dla siebie bo wg regulaminu obraza innych jest karana. Co do 18 lat to tak jest to wymóg organizatora, ze względu na zagraniczny wyjazd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hard-Pc Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 ? A tobie co? Chcesz wylecieć z forum za takie teksty? Na przyszłość pomyśl zanim coś powiesz bo sami userzy się na ciebie skarżą w raportach. Zazdrość chyba kogoś tu zjada, że on nie może jechać. Proszę takie odzywki zostawić dla siebie bo wg regulaminu obraza innych jest karana. Co do 18 lat to tak jest to wymóg organizatora, ze względu na zagraniczny wyjazd. OK co do 18 lat to fakt, pominąłem fakt wyjazdu. Co do lizania dupska to pomyśl... wchodzi ktoś na tą stronę tylko dla konkursu i napisze że nie lubi to jest od razu na straconej pozycji mimo że odpowie dobrze na wszystkie pytania. Nie chciałem nikogo obrażać a jedynie zwrócić uwagę na beznadziejność tego pytania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 Jak wchodzi ktos tylko dla konkursu to jednak znalazł powód zeby polubić PurePC..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 Jak wchodzi ktos tylko dla konkursu to jednak znalazł powód zeby polubić PurePC..... Albo nagrody po prostu. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 To jest pytanie nie z czapy tylko wymóg organizatora. Nie jest brane pod uwagę tak jak poprawne odpowiedzi: A> zabezpiecza przed botami, które by starały się głosować B> chwile ktoś pomyśli zamiast google i tyle... C> wprowadza trochę śmiechu i trochę zastanowienia za co nas można lubić D> osoba, która wpisze tam: Ja i tak Was nie lubię tylko serwis X a odpowiedziała poprawnie to oczywiście może wygrać. Wszystko już wybiera automat nie my. Ludzka ręka się nie dotyka by ktoś nie powiedział, że wybraliśmy koleżkę zamiast człowieka, któremu się należało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hard-Pc Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 To jest pytanie nie z czapy tylko wymóg organizatora. Nie jest brane pod uwagę tak jak poprawne odpowiedzi: A> zabezpiecza przed botami, które by starały się głosować B> chwile ktoś pomyśli zamiast google i tyle... C> wprowadza trochę śmiechu i trochę zastanowienia za co nas można lubić D> osoba, która wpisze tam: Ja i tak Was nie lubię tylko serwis X a odpowiedziała poprawnie to oczywiście może wygrać. Wszystko już wybiera automat nie my. Ludzka ręka się nie dotyka by ktoś nie powiedział, że wybraliśmy koleżkę zamiast człowieka, któremu się należało. No chyba że tak, myślałem że bierzecie pod uwagę zawartość tego pola Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 No to kiedy mogę się pakować ? Ryba fundujesz piwo, ja ew. mogę je wypić z tobą... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...