MTP Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 Ja to już raczej wykorzystałem możliwości wygrania na PurePC z 2 pokolenia do przodu :) Pytanka spoko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2008 Znając swoje szczęście to ktoś napewno wygra ale nie ja :P Co do samych pytań są przyjemne. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 fajny konkursik:) bo wymaga uzycia google:D ps. na ostatnie pytanie nie znalazlem odpowiedzi na google <_< zajelo mi najwiecej czasu :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 Mogę się założyć że z ekipą PurePC pojedzie Świeżak z 1 lub zerową ilością postów ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MTP Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 (edytowane) Mogę się założyć że z ekipą PurePC pojedzie Świeżak z 1 lub zerową ilością postów ;)M1siek lepiej się nie zakładaj bo wygrasz i dopiero będzie :D Edytowane 2 Lipca 2008 przez MTP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 M1siek lepiej się nie zakładaj bo wygrasz i dopiero będzie :D Misiek ma jedno konto i nic nie wygra. :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MTP Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 (edytowane) Misiek ma jedno konto i nic nie wygra. :sad:ath nie załamuj się, może coś w końcu trafisz , mamy takie same szanse. Edytowane 4 Lipca 2008 przez MTP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
farmer564 Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 Po co pisałem posty ;/ bym miał większą szanse na wygraną :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 MTP czemu masz w sigu napisane "zdobyta" a nie "wygrana" ? ;> » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - " " joke ;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MTP Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 (edytowane) MTP czemu masz w sigu napisane "zdobyta" a nie "wygrana" ? ;> » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - " " joke ;d Heh, no wiesz, mężczyźni zdobywają, Ty pewnie wygrywasz. Trzeba prawidłowo odpowiedzieć na pytania a następnie liczyć na szczęście -dlatego zdobyta. Zmieniłem bo widzę że razi niepotrzebnie. :lol: Edytowane 5 Lipca 2008 przez MTP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2008 Hmm, konkurs trwa do końca dnia dzisiejszego czy już się skończył? Jeżeli jest dla osób pełnoletnich, to czy przykładowo rodzic może wypełnić formularz posługując się swoimi danymi i moim kontem? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2008 Hmm, konkurs trwa do końca dnia dzisiejszego czy już się skończył? Jeżeli jest dla osób pełnoletnich, to czy przykładowo rodzic może wypełnić formularz posługując się swoimi danymi i moim kontem? :) A czy przy zakladaniu konta musiales podawac dane osobowe ? No to sobie sam odpowiedz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2008 Buhehe, i tak zapomniałem wypełnić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 22 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2008 Tak, i jakby co to Amsterdamu pojedą rodzice-bardzo mądrze :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 22 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2008 To ten bilet byłby imienny? :huh: Moze bym wygral kartę (czy płyte nie pamietam co tam bylo), a bilet najwyzej by sie zmarnowal :) Zreszta nie wazne, bo i tak jak zwykle zapomnialem. Wszystkie konkursy odkladam na pozniej i zapominam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 22 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2008 To ten bilet byłby imienny? :huh: Moze bym wygral kartę (czy płyte nie pamietam co tam bylo), a bilet najwyzej by sie zmarnowal :) Zreszta nie wazne, bo i tak jak zwykle zapomnialem. Wszystkie konkursy odkladam na pozniej i zapominam. A czy bilet lotniczy kupujesz imienny czy na cala rodzine? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 22 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2008 Nie wiem, nigdy nie leciałem samolotem. Mówiąc o imiennym jako alternatywe uznawalem bilet na "okaziciela", czyli po prostu bilet jak bilet bez zadnych danych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 Noo.. w końcu nicki wygranych osób chociaż coś mi mówią ;) Gratuluje zwycięzcom, szkoda tylko, że mojego nicka tam nie było :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 Gratulacje dla wszystkich i pozdrowienia dla pita, pewnie znowu będzie wypatrywał fajnych hostess zamiast interesować się sprzętem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 Gratulacje od prezesa !!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 Gratuluje również zwycięzcą. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...