pako_kinG Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Jak zmienić wszystkie ikony jakie są w Windowsie XP?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ati Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Ikony moj komp itp mozesz zmienic tak: klikasz prawym na pulpit-->wlasciwosci-->pulpit-->dostosuj pulpit i tam masz funkcje do zmieniania ikonek A reszte ikonek mozesz zmienic : klikasz prawym na ta ikone --> wlasciwosci -->dostosowanie(ale to chyba wiesz) A jak nie bedzie sie dalo to uzyj programu TWEAK XP NArka... :D tyko nie wiem jak sie zmienia ikony dysków :( _______________ Soletek SL-DRV5 athlon 1700 GF3Ti200@500 384DDR266mhz elixir BIV60GB Wypalara24X LG775FT WINXP SP1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 a ja mam pytanie jak zmienic ikony partycji w windows ME :?: :?: :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ati Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 a ja mam pytanie jak zmienic ikony partycji w windows ME :?: :?: :roll: Ja nie wiem poszukaj chyba juz to bylo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 a ja mam pytanie jak zmienic ikony partycji w windows ME :?: :?: :roll:zainstaluje pierwszy lepszy program do zmieniania ikon ja uzywalem activex jak dobrze pameital i byl 0k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...