Trylobit Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 mam router pentagram cerberus adsl2 plus.. i nokie n91, wifi niby działa, moge przeglądać strony itp. ale co chwile mnie rozłączai łączy ponownie, przy przeglądaniu stron to może niejest takie uciążliwe ale pisać przez gg itp. sie nieda przez to, mam też laptopa i z nim niema takich problemow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCat Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 (edytowane) no to raczej masz problem z telefonem. Skoro laptop na tym działa ok tzn że raczej telefon się rozłącza. Spróbuj zaktualizować oprogramowanie. Miałem podobnie w noki e65 i aktualizacja oprogramowania pomogła. Edytowane 26 Czerwca 2008 przez TomCat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trylobit Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 niestety niepomogło ale na innej sieci (sie okazało że w szkole jest niezabezpieczona) działa ok. a u mnie ciągle rozłącza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCat Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 Może jakaś inna sieć w pobliżu zakłóca Twoją, a komórka nie ma tak dobrej i czułej karty radiowej jak lapek. Zmień na ap na niższą prędkość - 1-2mbit - podobno daje to stabilniejsze połączenie i zwiększa czułość. A jak z szyfrowaniami wpa/wep - są włączone ? Ew uaktualnienie firmware routera albo twardy reset - przywrócenie do ustawień fabrycznych i ponowna konfiguracja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trylobit Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 Niema w pobliźu mnie zadnej sieci, sprubuje zmniejszyc szybkosc, ta siec na której działa ma wlasnie 11mbit u mnie jest 54 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...