Skocz do zawartości
michalak

pieniąfdze do wydania

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

w związku z tym że mam dobrą średnią na koniec roku mog esobie wybrać prezent na koniec roku.

Mam ok 1300 zł do wydania.

Zastanawiałem się na GF4 ti4400 od gainwarda albo nowym dyskiem IBM 120Gb lub ODTWARZACZ MP3 Creative NOMAD. Moglibyście mi pomóc?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kup tego GF4 - ewentualnie troche poczekaj (na przelomie lipca i sierpnia ceny sa najnizsze - przynajmniej tak bylo do tej pory), a za pieniadze ktore dostaniesz za stara karte graficzna (pewnie bedziesz musial troszke dozbierac) dokup 256MB ram

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie,

w związku z tym że mam dobrą średnią na koniec roku mog esobie wybrać prezent na koniec roku.

Mam ok 1300 zł do wydania.

Zastanawiałem się na GF4 ti4400 od gainwarda albo nowym dyskiem IBM 120Gb lub ODTWARZACZ MP3 Creative NOMAD. Moglibyście mi pomóc?

A jaką masz średnią? Może jakbym twoim starym pokazał moje świadectwo to też by mi coś dali :wink:

A tak na serio, to ja za średnią dostaje głośniki Creativea'a - Megaworks.

Jak nie grasz dużo, albo nie potrzebujesz super kompa, to możesz kupic odtwarzacz Mp3 - naprawdę fajna rzecz dla melomanów :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam średnią 4,7 a sponsor (tata) da mi kase

i dołoże sie z moich

bedzie w sumie jakieś 1600 zł

z odtwarzacza mp3 zrezygnowałem(moja siostra ma dobrego) z dysku też, więc pozostaje mi dylemat czy 256 RIMM i gf ti4400

czy gfti4600 i mieć troche kasy w zanadrzu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... 256 RIMM i gf ti4400...

oczywiscie ze to jest jedynie sluszne rozwiazenie - skoro bierzesz Gainwarda to bez piardniecia bedzie chodzil podkrecony na Ti4600 :) - ale Tobie zazdroszcze - oczywiscie karty graficznej, a nie sredniej - mam to juz za soba 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tez bym radzil tego GeForca.. choc jesli lubisz bardzo muze to player mp3 nie jest wcale gorszym wyborem :) Zreszta najwazniejsze jest to co Ty uwarzasz za najbardziej Ci potrzebne.. jesli malo miejsca bierz dysk.. jesli grafa za slaba to bierz grafe.. itd. dotyczy to czegokolwiek.

Heh.. tez bym chcial taki sponsoring za oceny... tak to sam musze charowac na forse :cry: No.. ale nie jest zle... i czasem sobie moge cos kupic ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jaką masz średnią? Może jakbym twoim starym pokazał moje świadectwo to też by mi coś dali  :wink: 

A tak na serio, to ja za średnią dostaje głośniki Creativea'a - Megaworks.

Jak nie grasz dużo, albo nie potrzebujesz super kompa, to możesz kupic odtwarzacz Mp3 - naprawdę fajna rzecz dla melomanów  :lol:

No nie wiem.. tez mialem do wyboru Megaworksy albo Inspire 5700 wzilem te drugie. Megaworksy maja jak dla mnie zaduza moc, juz same Inspire sa za glosne.. a amplituner z dekoderem (DD, DDPrologic, DTS) w Inspire jest niczego sobie, pozatym glosnosc glosnikow mozna ustawiac recznie lub z pilota a nie bawic sie w softwarowe menu w windzie... a to jest juz o wiele bardziej wygodne. do tego ten CMSS calkiem swietnie dziala, i ogolnie fajna sprawa... no ale jak chcesz miec taka moc to prosze bardzo :) Ja tam wolalem Inspire 5700 + playerek mp3.. i to wychodzi prawie na te same pieniadze.. i tu 2000+ i tam ;) Dobra.. troche z tematu zeszlem :) A tak pozatym to uwazam za bzdure by placic za oceny...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pomysl iscie dziwny ! hym gdyby moi rodzice tak czynili to w zyciu nic bym niemial ! bo zawsze mialem kiepskie oceny i mam nadal ! Ale to tak jest jak ktos ksiazke otwiera raz w roku a do szkoly zachetnie nie chodzi ! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja za srednia (z Liceum 4,0 a z matury 4,2)dostalem 500zeta(od Dziadkow :lol: ) a od Rodzicow jade w lipcu do Londynu na 3 weeks :lol: :lol: :lol: (oczywiscie dostane tez kase na tamtejsze przyjemnosci :D :lol: :D :lol: ....a co do Twojego pytania to zmienilbym plytke, procka(1,6A) i by ci moze styknelo na jakies GF4Ti4200?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do takiego kompa jak masz ja bym wybral opcje nr 2 bo watpie zebys narzekal na to jak chodza gry. A dysk sie zawsze przyda a player swietna sprawa chyba ze ktos nie lubi chodzic/jezdzic z muzyka w uszach ;) Ja lubie. Albo kup cos wogole nie zwiazanego z kompem, jak jezdzisz na rowerku to akurat masz kase na amorek + pare zl na melanz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...