Skocz do zawartości
michalak

pieniąfdze do wydania

Rekomendowane odpowiedzi

Zdecydowanie rower, chyba że koniecznie chcesz utopić w komputer. Wtedy radzę nowe MB i proca. A tego śruta GF to chrzań, on za 2 miechy będzie dużo tańszy. Dobry duet MB i proc i wszystko będzie Ci hulać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyłame sie .... załoz konto w banku , wplac kase, i .... czekaj ... minimum do konca wakacjii ... ( wiem .... tak kasa ci spac nie daje ... poćwicz silna wole)

Kompa masz jak najbardziej OK , zamiast wiekszego dyku kup nagrywarke .... 40 Gb HDD i nagrywarka .... PO CO KOMU 120 GB dysku ?????? ... panowie filmy to sie na CDkach trzyma ;) to i porzyczyc mozna .... a na 120 Gb latwo o burdel.

Zaczekaj na nowe Procki i zrob za pare miechow upgrade na minimum 3 Ghz XP 0.13 itp, a z GF4 zaczekaj .... narazie nie ma Dooma 3 ... jak bedzie to kupisz do niego grafe :) .... moze sie okazac ze GF4 beda za 200 zl ... bo doom 3 na nich skacze a ty po GF7 Ti 7200 uderzysz do sklepu :)))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorki ... przegapilem ... ty masz nagrywarke ....

JAK POMIMO TO ZDOLALES ZAPELNIC 40 Gb TO RUSZ DUPE LENIU I NAGRYWAJ WIECEJ ;))))))))

A tak serioo to moze szybszą kup bo ci sie czekac nie chce ???

Pozdrawiaam cie serdecznie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam średnią 4,7 a sponsor (tata) da mi kase

i dołoże sie z moich

bedzie w sumie jakieś 1600 zł

z odtwarzacza mp3 zrezygnowałem(moja siostra ma dobrego) z dysku też, więc pozostaje mi dylemat czy 256 RIMM i gf ti4400

czy gfti4600 i mieć troche kasy w zanadrzu

Moze jeszcze skombinuj skasc jeszze troche kasy i kup GFti4600 i 256rimm. Moze babcia ci dolozy lub ktos inny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam średnią 4,7 a sponsor (tata) da mi kase

i dołoże sie z moich

bedzie w sumie jakieś 1600 zł

z odtwarzacza mp3 zrezygnowałem(moja siostra ma dobrego) z dysku też, więc pozostaje mi dylemat czy 256 RIMM i gf ti4400

czy gfti4600 i mieć troche kasy w zanadrzu

Moze jeszcze skombinuj skasc jeszze troche kasy i kup GFti4600 i 256rimm. Moze babcia ci dolozy lub ktos inny.

Mysle ze nie potrzeba mu wiecej ramu bo ma tyle ile powinien a komp pewnie mu juz i tak smiga ja niewem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja bym ci polecil qpic np. kamere tzw. internetowa. Chodzi mi o jeden z modelow Creative. Jest jednym slowem zajebiste, moze ci sluzyc jako kamera normalna i jako aparat. Mozesz sobie gdzies z nia isc i nagrac jakis ciekawy urywek, naprawde fajna zabaweczka :lol: A za reszte kup sobie rimów

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...