KyCoL Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 He he.. no to jak mieszamy to na maxa :D Moze jakis aparat cyfrowy, fajna sprawa na wakacje :D Do tego rower, jak tu juz Vincente wspomnial i bedziesz mial wakacje z bajki ;) 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majster Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zdecydowanie rower, chyba że koniecznie chcesz utopić w komputer. Wtedy radzę nowe MB i proca. A tego śruta GF to chrzań, on za 2 miechy będzie dużo tańszy. Dobry duet MB i proc i wszystko będzie Ci hulać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 Wyłame sie .... załoz konto w banku , wplac kase, i .... czekaj ... minimum do konca wakacjii ... ( wiem .... tak kasa ci spac nie daje ... poćwicz silna wole) Kompa masz jak najbardziej OK , zamiast wiekszego dyku kup nagrywarke .... 40 Gb HDD i nagrywarka .... PO CO KOMU 120 GB dysku ?????? ... panowie filmy to sie na CDkach trzyma ;) to i porzyczyc mozna .... a na 120 Gb latwo o burdel. Zaczekaj na nowe Procki i zrob za pare miechow upgrade na minimum 3 Ghz XP 0.13 itp, a z GF4 zaczekaj .... narazie nie ma Dooma 3 ... jak bedzie to kupisz do niego grafe :) .... moze sie okazac ze GF4 beda za 200 zl ... bo doom 3 na nich skacze a ty po GF7 Ti 7200 uderzysz do sklepu :))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 Sorki ... przegapilem ... ty masz nagrywarke .... JAK POMIMO TO ZDOLALES ZAPELNIC 40 Gb TO RUSZ DUPE LENIU I NAGRYWAJ WIECEJ ;)))))))) A tak serioo to moze szybszą kup bo ci sie czekac nie chce ??? Pozdrawiaam cie serdecznie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 Za ta kase to nigdy w zyciu bym nie kupil grafy (nawet gf10). Kupilbym maluszka. A skoro masz takich sponsoroffff to za kazda 4 lub 5 dawaliby na paliwo i [gluteus maximus] Twoje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 a moze to cie zainteresuje : http://www.allegro.pl/showitem.php?item=6050304 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 mam średnią 4,7 a sponsor (tata) da mi kase i dołoże sie z moich bedzie w sumie jakieś 1600 zł z odtwarzacza mp3 zrezygnowałem(moja siostra ma dobrego) z dysku też, więc pozostaje mi dylemat czy 256 RIMM i gf ti4400 czy gfti4600 i mieć troche kasy w zanadrzu Moze jeszcze skombinuj skasc jeszze troche kasy i kup GFti4600 i 256rimm. Moze babcia ci dolozy lub ktos inny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 mam średnią 4,7 a sponsor (tata) da mi kase i dołoże sie z moich bedzie w sumie jakieś 1600 zł z odtwarzacza mp3 zrezygnowałem(moja siostra ma dobrego) z dysku też, więc pozostaje mi dylemat czy 256 RIMM i gf ti4400 czy gfti4600 i mieć troche kasy w zanadrzu Moze jeszcze skombinuj skasc jeszze troche kasy i kup GFti4600 i 256rimm. Moze babcia ci dolozy lub ktos inny. Mysle ze nie potrzeba mu wiecej ramu bo ma tyle ile powinien a komp pewnie mu juz i tak smiga ja niewem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 ja bym ci polecil qpic np. kamere tzw. internetowa. Chodzi mi o jeden z modelow Creative. Jest jednym slowem zajebiste, moze ci sluzyc jako kamera normalna i jako aparat. Mozesz sobie gdzies z nia isc i nagrac jakis ciekawy urywek, naprawde fajna zabaweczka :lol: A za reszte kup sobie rimów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...