Skocz do zawartości
gromi

Asus Hd3650 512mb Silent Magic

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Szukam grafy pozwalającej płynnie odtwarzać filmy HD 720p (na płycie Abit IX38 Quad GT; Dual Core 2160 i 4GB RAMu) z pasywnym chłodzeniem. Komputer będzie podłączony do LCD-ka 37". Priorytetem jest jakość obrazu wyświetlanego na TV. Wydajność w grach interesuje mnie mało bo jeżeli gram to bardzo rzadko i w raczej "muzealne" :lol: tytuły.

Mogę tanio kupić Gigabyte GeForce 8600GT: Link

wpadła mi również w oko karta Asusa Link

Przeczytałem kilka testów i wiele wątków na forum :mur: i wydaje mi się, że przy moich preferencjach (obraz na TV; gry mało ważne) lepszy byłby Asus :damage_wall: . Podobno ten układ ATI lepiej radzi sobie z materiałem HD niż GeForce 8600GT i daje lepszą jakość obrazu na TV. Z kolei 8600GT jest wydajniesza w grach. 8600GT ma też DDR-y III a nie II jak Asus.

Czy dobrze to zrozumiałem :huh: Co byście wybrali. Może ktoś ma tę kartę Asusa i podzieli się opinią. Z góry dziękuję

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://www.allegro.pl/item387526252_asus_r..._pci_e_sil.html lepiej na tym wyjdziesz ;)

Priorytetem jest jakość obrazu wyświetlanego na TV. Wydajność w grach interesuje mnie mało bo jeżeli gram to bardzo rzadko i w raczej "muzealne" icon_lol.gif tytuły.

radek będzie lepszy w grach też tylko bez aa. bo wszyscy wiemy co się dzieje na poprzedniej generacji radeonów po włączeniu aa icon_wink3.gif

scoobydoo19911 chyba nie przeczytałeś co gromi napisał ;) Edytowane przez przemekbydgoszcz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://www.allegro.pl/item387526252_asus_r..._pci_e_sil.html lepiej na tym wyjdziesz ;)

scoobydoo19911 chyba nie przeczytałeś co gromi napisał ;)

Faktycznie wydajność w grach mało mnie obchodzi :rolleyes: Najważniejsze jak wygląda obraz na TV, a słyszałem że Radki są pod tym względem lepsze od GF. Czy faktycznie?

aa = antyaliasing ? W straszych grach chyba nie jest potrzebny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi