januszn64 Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 (edytowane) Witam Coś mi tutaj nie gra w dosłownym tego słowa znaczeniu. Otóż: Gdy zainstaluje stery z płyty dołączonej do płyty głównej (przeznaczone są na Vistę) wyświetla się taki oto komunikat: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/29ca5f0e8af89b2f.html Dodam, iż na wcześniejszym windowsie (tym samym, lecz przed formatem) wszystko działało idealnie. Moje głośniki to 5.1, a muzyka gra tylko w systemie 2.1 (dwie satelitki i subwoofer). Pragnę dodać, iż instalowałem już najnowsze stery realtek'a przeznaczone na Vistę - nic nie pomogło. I tutaj moja prośba do fachowców - co to może być? Co jest przyczyną tego typu problemów? Proszę o pomoc, jestem bezradny w tej sytuacji. Edytowane 27 Czerwca 2008 przez januszn64 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszn64 Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 Ponawiam pytanie, bardzo potrzebna mi jest pomoc jakiejś obeznanej osoby w tym temacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...