Skocz do zawartości
Melonik_02

Rma Zasilacza W Zen Fist Jak Długo?

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałem zapytać forumowiczów którzy kupili zasilacz Zenfista jak długo mieli przetrzymywany sprzęt w razie skorzystania z RMA ?? Dla mojego Topowera P7 to już 2 miesiące a kontakt z Panem od serwisu graniczy z cudem. Bardzo się zdziwiłem po tej sytuacji bo jeszcze nie miałem ze sprzętem takich manewrów!! Piszę żeby przysłali inny nawet z dopłatą ale nic, oddadzą naprawiony pewnie po 3 miesiącach i automatycznie mam 3 miesiące mniej gwarancji bo nie użytkowałem sprzętu szok!!! Szkoda bo jadę na pożyczonym Tracerze 400W a przed nim wykończyłem 400 Rubikona:) pozdrawiam

Edytowane przez Melonik_02

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj

Co prawda daleko mi do obsługi serwisu, jednak wiem że dzisiaj przyszła do nas paczka z Topowera i wszystkie Topowery są odsyłane z gratisami od naszej firmy. Bardzo przepraszam Cię, że musiałeś czekać.

Edytowane przez Zenfist

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Profesjonalne załatwienie sprawy, Topowerek dotarł z zajefanymi bonusami :razz: Wielkie dzięki pozdrawiam Melonik_02

Hm, jakie profesjonalne załatwienie sprawy? Dwa miesiące oczekiwania nijak ma się do amatorszczyzny, a ty tu o profesjonalizmie prawisz.

W takiej sytuacji bonusy to normalka.

W dodatku jakoś dziwnie zbiegła się data twojego postu z datą nadejścia paczki od producenta. Polska to kraj cudów.

Na szczęście Marcin zagląda na to forum bo inaczej to jeszcze byś (pewnie) poczekał.

Edytowane przez Miszek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hm, jakie profesjonalne załatwienie sprawy? Dwa miesiące oczekiwania nijak ma się do amatorszczyzny, a ty tu o profesjonalizmie prawisz.

W takiej sytuacji bonusy to normalka.

W dodatku jakoś dziwnie zbiegła się data twojego postu z datą nadejścia paczki od producenta. Polska to kraj cudów.

Na szczęście Marcin zagląda na to forum bo inaczej to jeszcze byś (pewnie) poczekał.

Post pisany na gorąco po długim oczekiwaniu na zasiłke, eksplozja radości wzięła góre. Prawdą jest że sprawa mogła być wcześniej załatwiona.

Najlepsze że na gwarancji oddać trzeba pełen komplet opakowanie kable itp... oddałem nawet w futerale z bąbelkowej folii żeby sie nie porysał...wrócił do mnie w samym pudełku goły bez kabla zasilającego :angry: Muszę odezwać się w sprawie kabla bo co oryginał to oryginał heh.

pozdrawiam Melonik_02

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Takich ilości Topowerow to kraju nie ma, żeby dostać nie swój. Gdyby Topki były dostępne wymienialibyśmy na nowe, a tak musimy czekać na naprawy od Topowera :/ Jeżeli chodzi o kabel - nie ma problemu :) napisz mi na PM adres.

Edytowane przez Zenfist

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi