Verter Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 Witam poszukuje obudowy podobnej do chiefteca jeśli chodzi o wagę i o to jak sie trzyma (wiadomo ze nie drga ta strasznie, nie buja sie jak zwykłe blaszaki za 80zł) Wziąłbym chiefa ale chce mniej kasy wyłozyć.. także 100-120 zł byłoby dla mnie super mega i wogóle :) Obudowa może ważyć nawet i 20 kg zwykła ATX bez zbędnych bajerów i niekoniecznie wypieszczona estetycznie. Istnieje cos takiego do kupienia w sklepie? Jeśli nie to podjąłby się ktoś tego za koszta jakie wyżej napisałem? PS. mile widziane miejsce na 1 120x120 wentyl z tyłu Jak mi sie coś przypomni dopisze w temacie Pozdrawiam Verter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eVok Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 Witam poszukuje obudowy podobnej do chiefteca jeśli chodzi o wagę i o to jak sie trzyma (wiadomo ze nie drga ta strasznie, nie buja sie jak zwykłe blaszaki za 80zł) Wziąłbym chiefa ale chce mniej kasy wyłozyć.. także 100-120 zł byłoby dla mnie super mega i wogóle :) Obudowa może ważyć nawet i 20 kg zwykła ATX bez zbędnych bajerów i niekoniecznie wypieszczona estetycznie. Istnieje cos takiego do kupienia w sklepie? Jeśli nie to podjąłby się ktoś tego za koszta jakie wyżej napisałem? PS. mile widziane miejsce na 1 120x120 wentyl z tyłu Jak mi sie coś przypomni dopisze w temacie Pozdrawiam Verter http://www.allegro.pl/item385545158_chieft...ena_gratis.html taka sie nie nadaje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Verter Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 jeżeli wejdzie karakorum a niczego cięższego no i z wentylem 120 z tyłu nie ma to pewnie to zakupie. Jakieś inne propozycje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 karakorum wejdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mane Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 karakorum wejdzie A moze sie orientujesz czy Karakorum wejdzie rowniez do obudowy Chieftec LBX? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 jak sie mieści w węższą to w szerszą chyba też nie? <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...