PePPeR^^ Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 Witam, na allegro pojawiła się aukcja z laptopem HP COMPAQ C700 w cenie ~ 1300zł. Co możecie o nim powiedzieć? Czy to dobry sprzęcik? Wiem, że za tą cenę mozna kupić coś lepszego, ale firmy pokroju medion, a wiec czy warto zaopatrzyc sie w tego lapka? Dodam, że bardzo odpowiada mi jego wygląd (a to tez jest wazne, przynajmniej dla mnie). Czy uciągnie bez problemów starsze gry typu L2, WoW, W3 itd? Chętnie przeczytałbym opinie kogos kto uzytkował go przez dłuzszy czas. -p. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek-o Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 ten laptop posiada karte graficzną Intel GMA x3100 więc cudów w grach się nie spodziewaj (karta jest bardzo słaba) co do wymienionych przez ciebie gier to polecam google WoW + X3100 Warcraft 3 + X3100 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...