Skocz do zawartości
Crosis

The Elder Scrolls III: Morrowind

Rekomendowane odpowiedzi

Galago De Codi napisz jak poszla ci walka z Umbra (ten ork o ktorym poisales) - jestem ciekaw na ile byl sielny - niestet yspotkalem go jak mialem 60 lvl :(

Porazka....

A więc mam co robic...

Pytanie

Czy da się zasymilować polską wersje M z dodatkiem tribunal w wersji angielskiej?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy da się zasymilować polską wersje M z dodatkiem tribunal w wersji angielskiej?

zapomnij - z tego co przegladalem opisy konwerterow modow to w jasna cholere opiera sie na napisach - jak zmienisz wersje jezykowa to siada wszystko jak leci - ze nie wspomne ze zmienne srosowiskowe w Morrowindzie maja w tych ver rozne nazwy :(

Poczekaj jeszcze troche w ciagu miesiaca ma wyjsc Tribunal Pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

uposledzanie postaci jest chyba najciekawsze.

E tam Pieprzycie !!!

Ja tam lubie jak przeciwnicy padaja jak snopki ...

Juz sie nie moge doczekac jak bede siekal saintow i innych kilkoma ciosami... :twisted:

Uwierz mi, kiedy masz 63 lvl, kladziesz golden sainta 2 strzalami (mowie o trudnosci na 100) i w ogole malo juz jest rzeczy do zachlastania, to po pewnym czasie przestaje byc tak ciekawie....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

uposledzanie postaci jest chyba najciekawsze.

E tam Pieprzycie !!!

Ja tam lubie jak przeciwnicy padaja jak snopki ...

Juz sie nie moge doczekac jak bede siekal saintow i innych kilkoma ciosami... :twisted:

Uwierz mi, kiedy masz 63 lvl, kladziesz golden sainta 2 strzalami (mowie o trudnosci na 100) i w ogole malo juz jest rzeczy do zachlastania, to po pewnym czasie przestaje byc tak ciekawie....

Dokladnie to - podchodzisz do Fyra - grzecznie wreczasz mu 2-3 ciosy i biedak pada jak mytka. Umbra wytrzymuje tez cos kolo tego.

wchodzisz do miasta wpada ci 4-5 starznikow i nawet cie specjalnie nie drasna

To serio robi sie w pewnym momencie nudne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cytat ....."Golden Saint pada po 2 strzałach strażnicy tez", :) ja wycinam całe miasto be problemu na poziomie 100 a mam lev 68.

Po co gracie w polską wersje Morrowinda ?????????

W Tribunalu wy bedziecie padać po 2 strzałach :lol: gang buraków z lotkami :lol: , kanały Mournhold potrafia tez wnerwic ale nie jest już tak źle, a o Her Hands nie wspomne bo bez odpowiedniej taktyki są nie do ruszenia - p.r.z.e.k.u.r.w.y (juz o nich piasałem w tym topicu ,...walka trwa 3 sekundy i K.O.).

Miałem szybciej Tribunala niz wyszła Polska wersja Morrowinda :wink:

Dziwie sie wam, przecież dla maniaka jezyk to rzadna bariera nawet japoński (eeeeh FinalFantasy) :wink: mowie serio. Do tego od momentu zpaczowania wersji angielskiej (nie pamietam ktory numer) system Questów jest fajnie zrobiony i jest osobna zakładka w księdze i wszystko fajnie widac , które są aktywne a ktore ukonczone, za to w Polskiej nie mozna sie połapac..hmmm

A na horyzoncie Blood Moon 8) w maju jakoś czy cuś..... a polska wersja .......wyjdzie za pol roku przy dobrych układach :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[...]Po co gracie w polską wersje Morrowinda ????????? 

W Tribunalu wy bedziecie padać po 2 strzałach :lol: gang buraków z lotkami :lol: , kanały Mournhold potrafia tez wnerwic ale nie jest już tak źle, a o Her Hands nie wspomne bo bez odpowiedniej taktyki są nie do ruszenia - p.r.z.e.k.u.r.w.y (juz o nich piasałem w tym topicu ,...walka trwa 3 sekundy i K.O.). [...]

No... to brzmi calkiem zachecajaco :D. Trzeba bedzie sie zabrac kiedys za tego Tribunala. A tak w ogole nie gralem w polska wersje Morrowinda, a jedynym powodem tego, ze jeszcze nie ciapie w Tribunala jest zblizajaca sie szybkimi krokami matura :P. Jak bym juz zaczal to by mnie wciagnelo :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie kto czytal Erikson'a ?

Wlasnie odwiedzilem Ten latajacy gruz nad Vivec i tak mi sie skojarzylo z Odpryskiem Ksiezyca...

Ciekawe czy mozna zdobyc jakis tytul zeby mozna bylo tym dowodzic, i czy mozna tym latac gdzie sie chce :?:

Fajnie by bylo wejsc do centrum obslugi wskazac miejsce na mapie i przez okna ogladac jak sie zmienia krajobraz ...

Ale sie rozmarzylem... :roll: 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znalazlem prosty sposob na podniesienie akrobatyki, wystarczy podczas normalnego chodzenia "podskakiwac". Tak grajac wczorej poprawilem sobie o 12 punktow skila. A i jeszcze jedno odblokowalem sobie wczorej proca j puscilem na fsb 200 a mnoznik x7 szok szkoda ze pamiatki mam do bani, teraz ide na fsb166 i mnoznik x8,5.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wlasnie dobilem poziom majac sile na 95 , czemu choc zrobilem 10 poziomow umiejetnosci wykorzystujacych sile moge ja zwiekszyc tylko o jeden...

Czy powyzej 95 mozna zwiekszac juz tylko po jeden i do jakiego limitu (100) ?

Co sie dzieje jak mam juz 100 na jakiejs cesze i co sie dzieje jak mam 100 na wszystkich ?

Czy jest limit poziomow umiejetnosci ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak masz 100 na jakiejś to już wiećej jej nie rozwiniesz... tzn chodzi o 100 bazowe a nei np z przedmiotów..

jak sie ma wszystkie to nei wiem bo jeszcze taki dobry nie jestem..

limit podobno jest coś koło 75 poziomy czy jakoś tak..

ale podobno nie jest to tak do końca na sztywno i da się obejśc ;)

ale znowu podobno bo jeszcze nie jestem tak wysoko.. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra teraz to mam Kompletna ZALAMKE !!!!

Do tych 95 sily moge dolozc x4 ale jak jeszcze troche potrenuje przed snem to mi zwieksza tylko o jeden a nie x5 co to ma znaczyc ??? :cry:

Czy warto miec staty (bez przedmiotow) na 100 czy mozna sobie na 99 zostawic...

No bo jak z kazda cecha bede musial od 99 do 100 po jednym dobijac to mnie szlak trafi... :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi