Crosis Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Kto ma Tribunala i lubi chodzić na pocztę ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Galago De Codi napisz jak poszla ci walka z Umbra (ten ork o ktorym poisales) - jestem ciekaw na ile byl sielny - niestet yspotkalem go jak mialem 60 lvl :( Porazka.... A więc mam co robic... Pytanie Czy da się zasymilować polską wersje M z dodatkiem tribunal w wersji angielskiej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Czy da się zasymilować polską wersje M z dodatkiem tribunal w wersji angielskiej? zapomnij - z tego co przegladalem opisy konwerterow modow to w jasna cholere opiera sie na napisach - jak zmienisz wersje jezykowa to siada wszystko jak leci - ze nie wspomne ze zmienne srosowiskowe w Morrowindzie maja w tych ver rozne nazwy :( Poczekaj jeszcze troche w ciagu miesiaca ma wyjsc Tribunal Pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Optymista :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avatar Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 uposledzanie postaci jest chyba najciekawsze. E tam Pieprzycie !!! Ja tam lubie jak przeciwnicy padaja jak snopki ... Juz sie nie moge doczekac jak bede siekal saintow i innych kilkoma ciosami... :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 uposledzanie postaci jest chyba najciekawsze. E tam Pieprzycie !!! Ja tam lubie jak przeciwnicy padaja jak snopki ... Juz sie nie moge doczekac jak bede siekal saintow i innych kilkoma ciosami... :twisted: Uwierz mi, kiedy masz 63 lvl, kladziesz golden sainta 2 strzalami (mowie o trudnosci na 100) i w ogole malo juz jest rzeczy do zachlastania, to po pewnym czasie przestaje byc tak ciekawie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Dlatego mi w pewien sposob ta gra sie znudzila. Chyba jednak wole cos jak wieli BALDUR'S GATE. Ale on znowu byl za krutki :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 uposledzanie postaci jest chyba najciekawsze. E tam Pieprzycie !!! Ja tam lubie jak przeciwnicy padaja jak snopki ... Juz sie nie moge doczekac jak bede siekal saintow i innych kilkoma ciosami... :twisted: Uwierz mi, kiedy masz 63 lvl, kladziesz golden sainta 2 strzalami (mowie o trudnosci na 100) i w ogole malo juz jest rzeczy do zachlastania, to po pewnym czasie przestaje byc tak ciekawie.... Dokladnie to - podchodzisz do Fyra - grzecznie wreczasz mu 2-3 ciosy i biedak pada jak mytka. Umbra wytrzymuje tez cos kolo tego. wchodzisz do miasta wpada ci 4-5 starznikow i nawet cie specjalnie nie drasna To serio robi sie w pewnym momencie nudne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zna ktoś moda dającego mozliwosć teleportacji po mapie ?? Tzn słyszałem ze w jakimś modzie jest pierścionek pozwalający na teleport w około 70 lokacji. Jakby ktos pamietał nazwe byłoby miło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 A jeszcze jedno gdzie znajduja sie poczatki questow do tribunala ?? (przed momentem instalnalem i chce sprawdzic czy wszystko dziala) ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 eeee... to ze mna jeszcze nie jest tak źle ;) bo Fyra zabiłem dopiero za 5tym razem.. a z Umrą sie sporo spociłem ;) to jeszcze moge rozwijać postać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj7up Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 cytat ....."Golden Saint pada po 2 strzałach strażnicy tez", :) ja wycinam całe miasto be problemu na poziomie 100 a mam lev 68. Po co gracie w polską wersje Morrowinda ????????? W Tribunalu wy bedziecie padać po 2 strzałach :lol: gang buraków z lotkami :lol: , kanały Mournhold potrafia tez wnerwic ale nie jest już tak źle, a o Her Hands nie wspomne bo bez odpowiedniej taktyki są nie do ruszenia - p.r.z.e.k.u.r.w.y (juz o nich piasałem w tym topicu ,...walka trwa 3 sekundy i K.O.). Miałem szybciej Tribunala niz wyszła Polska wersja Morrowinda :wink: Dziwie sie wam, przecież dla maniaka jezyk to rzadna bariera nawet japoński (eeeeh FinalFantasy) :wink: mowie serio. Do tego od momentu zpaczowania wersji angielskiej (nie pamietam ktory numer) system Questów jest fajnie zrobiony i jest osobna zakładka w księdze i wszystko fajnie widac , które są aktywne a ktore ukonczone, za to w Polskiej nie mozna sie połapac..hmmm A na horyzoncie Blood Moon 8) w maju jakoś czy cuś..... a polska wersja .......wyjdzie za pol roku przy dobrych układach :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golomb111 Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Święte slowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 mnie też te questy i Journal wqrza.. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golomb111 Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 save'y z wersjii PL do ENG przejdą...bo instaluje Tribunala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 [...]Po co gracie w polską wersje Morrowinda ????????? W Tribunalu wy bedziecie padać po 2 strzałach :lol: gang buraków z lotkami :lol: , kanały Mournhold potrafia tez wnerwic ale nie jest już tak źle, a o Her Hands nie wspomne bo bez odpowiedniej taktyki są nie do ruszenia - p.r.z.e.k.u.r.w.y (juz o nich piasałem w tym topicu ,...walka trwa 3 sekundy i K.O.). [...] No... to brzmi calkiem zachecajaco :D. Trzeba bedzie sie zabrac kiedys za tego Tribunala. A tak w ogole nie gralem w polska wersje Morrowinda, a jedynym powodem tego, ze jeszcze nie ciapie w Tribunala jest zblizajaca sie szybkimi krokami matura :P. Jak bym juz zaczal to by mnie wciagnelo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 olej matutrę ;) juz się i tak nic nie nauczysz ;) trzeba sie odstresować :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 olej matutrę ;) juz się i tak nic nie nauczysz ;) trzeba sie odstresować :D W tym problem, ze dopiero teraz zaczynam sie uczyc :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 no to już wystarczy ;) wierz mi ;) sam sie przekonasz za niecały miesiąc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golomb111 Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Ej.. To przejdą save'y z wersjii polskiej do wersjii Angielskiej ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avatar Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Ludzie kto czytal Erikson'a ? Wlasnie odwiedzilem Ten latajacy gruz nad Vivec i tak mi sie skojarzylo z Odpryskiem Ksiezyca... Ciekawe czy mozna zdobyc jakis tytul zeby mozna bylo tym dowodzic, i czy mozna tym latac gdzie sie chce :?: Fajnie by bylo wejsc do centrum obslugi wskazac miejsce na mapie i przez okna ogladac jak sie zmienia krajobraz ... Ale sie rozmarzylem... :roll: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 no niestety to jest chyba stacjonarna latająca bryła ;) a szkoda ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Le_Sfond Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Znalazlem prosty sposob na podniesienie akrobatyki, wystarczy podczas normalnego chodzenia "podskakiwac". Tak grajac wczorej poprawilem sobie o 12 punktow skila. A i jeszcze jedno odblokowalem sobie wczorej proca j puscilem na fsb 200 a mnoznik x7 szok szkoda ze pamiatki mam do bani, teraz ide na fsb166 i mnoznik x8,5. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avatar Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Wlasnie dobilem poziom majac sile na 95 , czemu choc zrobilem 10 poziomow umiejetnosci wykorzystujacych sile moge ja zwiekszyc tylko o jeden... Czy powyzej 95 mozna zwiekszac juz tylko po jeden i do jakiego limitu (100) ? Co sie dzieje jak mam juz 100 na jakiejs cesze i co sie dzieje jak mam 100 na wszystkich ? Czy jest limit poziomow umiejetnosci ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 dziwne.. nawet jak sie ma 99 to można zwiekszyc o 5 ... ja przez chwile miałem 103 speeda :D ale drainy niestety to gnoją :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 o qrcze......udalo mi sie wychaczyc deadryczny claymore!!!........nieły tasak.tym bardziej ze zaklalem sobie w niego obrazenia od ognia od 50 do 99.....a normalnie ten miecze siecze do 60 ......jazdaaa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 prawie jak moja dai-katanka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avatar Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 A co z pozosalymi pytaniami.... ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 jak masz 100 na jakiejś to już wiećej jej nie rozwiniesz... tzn chodzi o 100 bazowe a nei np z przedmiotów.. jak sie ma wszystkie to nei wiem bo jeszcze taki dobry nie jestem.. limit podobno jest coś koło 75 poziomy czy jakoś tak.. ale podobno nie jest to tak do końca na sztywno i da się obejśc ;) ale znowu podobno bo jeszcze nie jestem tak wysoko.. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avatar Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Dobra teraz to mam Kompletna ZALAMKE !!!! Do tych 95 sily moge dolozc x4 ale jak jeszcze troche potrenuje przed snem to mi zwieksza tylko o jeden a nie x5 co to ma znaczyc ??? :cry: Czy warto miec staty (bez przedmiotow) na 100 czy mozna sobie na 99 zostawic... No bo jak z kazda cecha bede musial od 99 do 100 po jednym dobijac to mnie szlak trafi... :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...