tomasir Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Przepraszam jeśli już takie pytanie się pojawiło ale po prostu nei mogę sobie pozwolić na przejrzenie całego wątku (net w pracy). Słyszałem że można grać w Morrowindzie też krasnoludem, czy moglibyście to przybliżyć? Skąd ściągnąć postać i co dalej.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GlassMan Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 KRASNOLUDEM MOZESZ GRAC JAK SOBIE PLUGINA SCIAGNIESZ JA SAM JESZCZE GO NIE SCIAGALEM :idea: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GlassMan Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 mam pytanie: w balmorze w zwiazku zamordowania tego gostka z rodu hlalu czy cos takiego ide do tej karczmy gadam z zabujca a on mi9 mowi ze zrobil to argonianin 9 palcow wioem ze to ten elf z karczmy zabil ale jak zaatakuje go to cala karczma sie rzuca czy mozna to przejsc to inaczej :?: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Witam wszystkich milosnikow Morrowinda! Zaczalem grac pare dni temu i giera wciagnela mnie jak zadna inna. Mam dopiero 7 level i prosilbym o wyjasnienie kilku rzeczy: 1. Czy jest mozliwosc obrobienia skrzyni na oczach wlasciciela bez jego wiedzy (2 lub 3 misja w gildii zlodzieji - Dwemerowe rzeczy) 2. Problem z lewitacja. Nie moge uzywac lewitacji, bo ta raz wlaczona nigdy nie przestaje dzialac. Co jest grane??? 3. Gdzie znajde szklana zbroje??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^Garth^ Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 ad 1: pewnie sie da posiadajac zaklecie kameleon i ev telekineze albo wysoka umiejetneosc skradania sie , a jesli to misja to moze da sie jakos wlasciciela odciagnac rozmawiajac z nim ? ad2 : to wyglada na bug w grze jesli uzywasz napoju , lub masz cos co ci daje na stale lewitacje (amulet albo cos.. o ile cos takiego istnieje , ja mam ale sam zaklinalem) sproboj instalnac jakiegos nowego patha ad 3: wydaje mi sie ze 7 level to troche za malo na szklana zbroje , a najprosciej je znalesc w jakis jaskiniach , dwemerskich twierdzach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 ad 3: wydaje mi sie ze 7 level to troche za malo na szklana zbroje , a najprosciej je znalesc w jakis jaskiniach , dwemerskich twierdzach to wcale nie za malo trzeba tylko umiec otworzyc zamek na lvl 70 :) W gildii wojownikow w Ald-ruhn znajduze sie prawie cala szklana zbroja (reszta lezy w jednej z daerycznych kaplic z posagiem boga zdejmujacego wampiryzm (sorki ale nazwy ne pamietam)) jesil dobrze pamietam to drzwi dio niej maja lock lvl 70 a sama skrzynaka nie jest zamknieta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 mam pytanie: w balmorze w zwiazku zamordowania tego gostka z rodu hlalu czy cos takiego ide do tej karczmy gadam z zabujca a on mi9 mowi ze zrobil to argonianin 9 palcow wioem ze to ten elf z karczmy zabil ale jak zaatakuje go to cala karczma sie rzuca czy mozna to przejsc to inaczej :?: :!: mozesz go sprowokowac :) masz taka opcje jak zniewazanie :) ale i ftak cala karczma moze sie na ciebie wtedy rzucic. Ale przynajmneij nie beda scigac cie straze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 czy kwestia wyboru rasy moze uniemozliwic dlaczenie sie do jakiejs gildii ? gram lesnym elfem i chcialem sie dolaczyc do gildi zlodzieji ale babka w balmorze stwierdze ze lesny elf nie zrozumie zasad.. co jest grane jakis bug ? czy raczej kwestia bycia mistrzem innej glidi /rodu ? ograniczen na wstepowanie do gildii raczej nie ma Jak gralem Cemnym Elfem to nalezalem bez problemow do : wojownikow, magow, zlodzieji, legionu cesarskiego, kultu cesarskiego, assasinow, haalu i 2 lamp oraz swiatyni. Z tego co pamietam to neiktore gildie sie wykluczaly ale to dotyczy jakiegos smiesznego kultu (z misji legionu) i wysokich rodow oraz wampirow (tylko po 1 na gre) A wlasnie spotklalem sie w jakis materialach ze stwierdzeniem ze da sie przylaczyc do Commona Tong (czy jak to sie tam pisalo) . prawda to ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 jak sie przylaczyc do assasinó i kto to jest ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 jak sie przylaczyc do assasinó i kto to jest ? ;) Assasini to jesli mnie pamiec nie myli Mora Tong - poszukaj w Vivec chyba kolo kanalow przy Arenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3p3 Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Pomocy! nie mogę skończyć Pielgrzymki 7 Łask kiedy podchodzę do ołtarza w labiryncie pada komunikat że mam spróbować jakiejś Wody? a w księdze jest napisane o jakimś srebrnym mieczu i deadrze. help!!! Może coś spieprzyłem bo początkowo grałem mocno chaotycznie i mordowałem co się ruszało, teraz misje z Tribunala wypełniam z wielką uwagą i ostrożnością Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 mi sie nawet nie chce latac po tych siedmu dziurach.. gupi ten quest jak choinka.. ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^Garth^ Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Pomocy! nie mogę skończyć Pielgrzymki 7 Łask kiedy podchodzę do ołtarza w labiryncie pada komunikat że mam spróbować jakiejś Wody? motyw jest co najmniej dziwny ale tez sie w tym meczylem jak glupi przez dobry tydzien :) sprawa wyglada tak musisz sie utopic w wodzie ktora jest w tym labiryncie, w pomieszczeniu w ktorym masz ta kapliczke, ale muszisz zrobic tak ze spadnie ci oddech do minuimum a potem czekac az spadnie zycie do zera .. (czyli normalnie jak cie zabije) jak spadnie do zera to zostaniesz uzdrowiony , wtedy szybko z wody i do kapilczki i przejscie dalej otwarte :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3p3 Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 ale numer! corz bardziej podoba mi się ten MorowyWiatr (jak przetłumaczył mój kumpel) dzięki za pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Mam mala prosbe. Czy ktos ma te poradniki z gry-online w formacie pdf?? Jesli tak to prosilbym o dokladne nazwy plikow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 ja mam tylko taki w txt.. jak kcesz to moge Ci na maila zapodać.. ale polecam granie bez poradników ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Kisio weź mi też wrzuć ten poradnik (tak profilaktycznie :D ) jakbyś mógł. Co wprowadza Bloodmoon ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Kisio weź mi też wrzuć ten poradnik (tak profilaktycznie :D ) jakbyś mógł. Co wprowadza Bloodmoon ??? BloodMoon wprowadza spora wyspe na NW mapy troche potworkow, broni, questow .. i mozliwosc zostania .............. wilkolakiem :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 No to trzeba to jakoś sobie załatwić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 a gdzie Ci go mam wrzucić? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 okij.. poszło ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Kisio, ja bym tez poprosil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 oki wysłąłęm :) a teraz sobie pozwole na odrobine prywaty :twisted: moze kos sie skusi na textowego pseudo-rpg online? takie diablo1 tylko w htmlu;) oblookajcie ;) http://go.everwars.com/play.x?p=47436 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Wiesz Kisio gdybym miał stałke.... Na modemie nie da rady :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Jak dojść z Balmory do Sulipund (mage guild quest) ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Verger Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Marcin_gps pytałeś o poradniki z gry-online ja mam dwa jeden odnkumpla, a drugi sam ściągnąłem. Tu masz linki. Jeśli ktoś chce to też może skorzystać. Stwierdzam, iż się przydają. Opis świata: ftp://ket6a:WH[FFHDP@195.150.18.30/poradn..._Gry_OnLine.zip Biblia gracza: ftp://zphar:IPVICCGP@195.150.18.30/poradn..._Gry_OnLine.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Przepraszam jeśli już takie pytanie się pojawiło ale po prostu nei mogę sobie pozwolić na przejrzenie całego wątku (net w pracy). Słyszałem że można grać w Morrowindzie też krasnoludem, czy moglibyście to przybliżyć? Skąd ściągnąć postać i co dalej....owszem mozna jak sobie w edytorze zrobisz - kumpel tak zrobil i spox mu sie gra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::Vertor::.. Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Crosis napisał/a Jak dojść z Balmory do Sulipund (mage guild quest) ???Musisz iść jak po Dwermerową łamigłówkę, ale nie wchodzić do ruin i iśćdalej aż do Marandus - tam troche na wschód jeszcze i jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Verger Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Mam pytanko w głównym queście jest zadanie, że musze znaleźć Grota wcielonych czy coś takiego. Czy ktoś może mi powiedzieć gdzie to jest? Szukam tego od dwóch tygodni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...