Skocz do zawartości
Crosis

The Elder Scrolls III: Morrowind

Rekomendowane odpowiedzi

Wyczytalem na forum morrowinda ze aby ukonczyc 3 poziom twierdzy  w Hlaalu trzeba zarzucic plugina umozliwiajacego wynajecie gostkow do ochrony. Bez tego podobno nie da rady bo w grze jest babol.

! :( Chcesz mi powiedziec, ze te moje wszystkie zadania... BOZE! dla tej twierdzy i max awansu nawet sie przed Crassiusem rozebralem..:roll: i teraz mam jej nie dostac :!: :?:

ide na MORD!

:cry:

anyway czy ktos by mi nie podal linka do programiku polskiego przerabiajacego pluginy??? Ten na stronie CDP jest chyba zwalony bo zawsze jak sciagne mam errora :( Wiec potrzebuje jakiegos mirrora z dobrym plikiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

małe pytanie do fachowcow.........

czy jest jakis sposob na zmiane lokalizacji punktu przeniesienia??

jezeli uzyje tego zaklecia (przeniesienie) to zawsze mnie przenosi do gnisis.......troche denerwujace.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeśli chodzi o Recall ( a tak mi sie zdaje ) to jest jeszcze jaklęcie przeciwne do niego cztli Mark ( nie wiem jak po naszemu ) i wtedy idzesz tam gdzie chcesz miec ustawionego portala, rzucasz Mark..a potem za każdym razem kiedy użyjesz Recall przeniesie Cie w tamto miejsce.. no chyba ze znowu ustawisz Mark gdzie indziej ;)

mam nadzieje że to o to chodziło bo nie jestem pewien jakie sa nazwy czaró w ver PL ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

małe pytanie do fachowcow.........

czy jest jakis sposob na zmiane lokalizacji punktu przeniesienia??

jezeli uzyje tego zaklecia (przeniesienie) to zawsze mnie przenosi do gnisis.......troche denerwujace.....

Musisz najpierw uzyc zaklecia "Oznaczenie" w miejscu, gdzie potem bedziesz chcial sie przeniesc uzywajac "Przeniesienie". Jezeli uzyjesz Oznaczenia ponownie, to poprzednie miejsce sie kasuje i zastepuje je nowe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jeszcze troche odczekam i zaczne w polska wersje grac. Niektorych nazw poprostu nie kumam jak dajecie je po polsku

Hehe, live is brutal ;). Niedlugo chyba sie wezme za Tribunala i nie zamierzam czekac na polska wersje.

BTW Gratuluje ladnego wyniku w 3dmarku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

CD Projekt podaje ze polska premiera Tribunala bedzie w czerwcu.

Gdyby tylko savy dalo sie przeniesc z polskiej do angielskiej wersji to olalbym czekanie i kontynuowal gre a tak to chyba przyjdzie jeszcze troche poczekac.

A nie przypadkiem 15 maj ??

cost takiego widzialem na stronce z tydzien temu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A nie przypadkiem 15 maj ??

cost takiego widzialem na stronce z tydzien temu

W planie wydawniczym wpisany jest czerwiec.

Moze nie zaktualizowali. Im szybciej tym lepiej. W maju byloby calkiem znosnie. Jeszcze troche pogram w podstawowa i akurat mozna by sie przesiasc na tribunala

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi