Skocz do zawartości
Crosis

The Elder Scrolls III: Morrowind

Rekomendowane odpowiedzi

Mam maly problem. Robie teraz glównego questa. Mam zostac sprawdzony przez popielnego chana. On daje mi zadanie żebym znalazl łuk jego zmarłego ojca w jakichs jaskiniach. Nie mam pojęcia gdzie te jaskinie sie znajduja. Mógłby mi to ktos dokładniej opisac?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam nadzieje że to pomoże...

nie chcee mi sie tłumaczyć jakby co to powiedz to prztłumacze ;)

The burial ground lies south- southeast of the camp, a north-facing door in a little hill halfway between the camp and the slopes of the Red Mountains. The easiest way to find the Burialground id to go north to the water, then turn east. At a rock carin (a little pile of rocks that looks like a pile of dog crap) on the beach, turn and walk directly south until you find the door to the cavern.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co do poradników to nie psuj sobie zabawy i próbuj samemu :) jakby co to pytaj tu... ale naprawde dużo większa frajda samemu ;)

a co do pudełka:

He requests

you to retrieve a Dwemer Puzzle Box from a ruin named Arkngthand.

To get to Arkngthand, head south out of town past the Silt Strider port, then cross the bridges east over the Odai River. At the signpost, head north towards Caldera. Immediately on the right you will see a signpost for Molag Mar, turn right and head uphill on an old road to cross an ancient Dwemer Bridge over Foyada Mamaca (note that a wizard will attack you the first time you cross this bridge, he will summon a skeleton, defeat the wizard and both

will disappear). The entrance is on the east side of the foyada, south of the bridge. Turn a crank on a pipe nearby to open the door.

To find the cube, follow the rocks on the side of the wall all the way to the bottom floor of the room. There will be rocks in front of you, climb them until you are on the second floor on the west side of the cavern. Go through the door into the "Cells of Hollow Hand" (If you follow the above directions you should end up in the Cells of Hollow Hand near the beginning of the dungeon, not deep within the dungeon). Defeat the guy inside, his name is Boss Citra (if he is not in the room, then you are in the wrong room.), the Puzzle Box is on the bottom shelf to the left of the door (as you enter,

right if you are facing the door. I assure you that the box is in this room on one of the shelves, It is the size of a rubics cube. If you can't find it, check every shelf). Grab the box and backtrack out of the dungeon. Return the box to Hasphat in Balmora.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przenies sie na uczelnie do mnie na wioske :D

Gdzies mi sie nazwa twojej wioski obila o uszy - brzmialo cos jak, solnica, stolnica, stolnyca, .... a wiem stolyca :)

ladna mi wioska - chodziaz jak trafilem na bemowo ...

Hahaha Pojedz na kabaty (bez urazy dla niektorych uzytkownikow)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki Kisio, to mi pomoże. Wiecie jaka jest różnica między minor skill a major skill ? Lamerskie pytanie, ale jestem ciekaw. Zacząłem grać Orkiem, ale po pewnym czasie stwierdziłem, że chyba Redguard bedzie lepszy. Znacie jakieś "techniki" na jak najlepszy rozwój bohatera ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Słuchajcie mam problem

Zaraziłem się wampiryzmem. Jak sie z tego wyleczyć ????????

Hehehe, nie wiem czy oplaca Ci sie leczyc ;). W koncu chyba dostales zajebiste bonusy do umiejetosci i cech. No to, ze Cie slonce zabija i ludzie z Toba nie przepadaja to juz marginalna sprawa. Jak sie zaraziles w glownej siedzibie jakiegos konkretnego kalnu wampirow (Quarra-wojownicy, Berne-zlodzieje Aundae-magowie) mozesz powykonywac dla nich questy. Ale jesli chcesz sie wyleczyc, to udaj sie (najlepiej noca :P) do Bal Ur i przy oltarzu poszukaj scrolla, na ktorym bedzie cos napisane. Wiec nie powiem, bo nie pamietam i nie chce psuc zabawy, ale polecam wykonanie questow dla klanu (jesli to mozliwe), bo to na prawde ciekawe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no ale jak sie koleś zaraził to pewnie jeszcze MQ nie ma w połowie nawet.. a dobrze chyba mieć MQ zgłowy jak sie chce vampirkiem zostać..

ale rpzyznacie że to poronione.. my to żeby zostac vampirkiem musimy sie namęczyć.. a on od razu został i jeszcze sie leczyć chce! ;) heretyk ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tez bylo. :D

Powiem tak byly jeszcze ze 3 albo 4 duze topici o morrowindzie. Znajdz je przeczytaj a dowiesz sie wielu rzeczy. Moze i jest tam troche offtopicowego pieprzenia ale jest co poczytac. Ale jak ci sie nie chce to wal tutaj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no ale jak sie koleś zaraził to pewnie jeszcze MQ nie ma w połowie nawet.. a dobrze chyba mieć MQ zgłowy jak sie chce vampirkiem zostać..

ale rpzyznacie że to poronione.. my to żeby zostac vampirkiem musimy sie namęczyć.. a on od razu został i jeszcze sie leczyć chce! ;) heretyk ;)

No wlasnie qrde bilans :P. JA to naweto ostatnio swoja posatcia, ktora ma MQ za soba (100% resist to common disease :evil:), zrobilem sobie daedric tower shield z constant effectem okolo 20% weakness to common disease. A i tak jakos nie bardzo moglem sie zarazic :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi