golomb111 Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 jak "rozpoznać golden sainta" i JAK zaklnąć UMIEJĘTNOŚC na **STAŁE** bo ja mam tylko w użyciu albo cośtam na cel. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 opcje "na stałe" dostaniesz jak bedziesz mial krysztal z golden saint (żłótą świętą) - wyglada to jak kobita w zlotawej zbroi - zwykle lata ze szklabyni/ebonowym/dearycznymi bronmi i tarczami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Ale dałem plame.... spotkałem raz tego golden sainta.... ukatrupiłem i nie zharwestowałem pierwiastka zycia... co za plama ;( Mam teraz poziom 20 i za bardzo nie mam juz z kim powalczyc... wroce na taka przełecz gdzie stoi rycerz co juz parę wojen przezyl i chce bym go w honorowej walce zabił bo mu obrzydło zycie ;) ostatnio mnie ciachnął jednym strałem... ale maiłem poziom 3... zobaczymy kto kogo teraz... poza tym mam juz pod sobą 2 szkieletory i młokosy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avatar Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Ludzie kompletna zalamka.... Nie to ze sie chwale... bo nie ma czym ale jestem arcy magiem, prawie mistrzem zlodzieji i wlasnie przecztalem ze tydzien grania okazal sie co najwyzej wprawka... :x Nie dawalem do szczescia bo zem myslal ze to kaszana jak w innych grach, a tu K***A jedna z wazniejszych cech ... a pozatym wogule nie zauwazylem zwiazku miedzy bonusami do cech a postepami w umijetnosciach .... KOMPLETNA ZALAMKA !!!! :( Niech sie ktory pochwali czy udalo mu sie zdobyc kiedys na poziomie trzy x5 do cech... Jak to zrobic ? (mozliwe ?) :twisted: A to juz ostatnie glupie pytanko.... Czy warto robic wszech rozwinieta postac, taka ktora walczy czaruje i kradnie do tego ? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 3x5 jest chyba niemozliwe. Ja mam postac ktora sieka mieczami i toporami dwurecznymi, przywoluje, leczy i ma zajebistego fireballa., strzela z luku. Nie kradne bo nie mam co i nie mam po co. Zawsze mam kolo 400K-500K septimow wiec nie widze potzreby kradzierzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^Garth^ Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Witam Wykonalem misje zniszczenia bazy szostego rodu , zostalem zarazony spaczeniem , cassius powiedzial ze musze odnalesc jakiegos tam maga w Tel Fyr... tylko mam problem nie mam bladego pojecia gdzie szukac tej miejscowosci.... z gory dzieki za odpowiedz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 A ja mam problem z code book, którą muszę zdobyć od Sotilde. Ma ktoś jakiś pomysł, zaznaczam, że nie chce jej zabijać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Jonathan 3x5 jest możliwe. Podpakujesz sobie np. alchemie(poboczna), unarmored(poboczna) i block(minor lub major). Jak osiągnąć 3x5. Dwie zdolności poboczne i jedna minor lub major, w tym że najpierw szkolisz się w pobocznych, a później w tej, która pozwala Ci osiągnąć kolejny poziom :) Ja wolę jednak przeznaczać 1 punkt w luck i 2x5 w coś innego, bo z tego co zauważyłem na forum, to luck jest bardzo lubiane :) Mam nadzieję, że troszke to wyjaśniłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas13 Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 A ja mam problem z code book, którą muszę zdobyć od Sotilde. Ma ktoś jakiś pomysł, zaznaczam, że nie chce jej zabijać. Wystarczy ukrasc. Gadac z nia nie ma co i tak ci nie da (bez skojarzen prosze;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Przepraszam ale code book dostalem od reki - wystarczylo przekupic. Tyle ze ten numer przejdzie chyba tylko jesli jeszcze nie nalezysz do zlodzieji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Czy warto robic wszech rozwinieta postac, taka ktora walczy czaruje i kradnie do tego ? :wink: Na poczatku najlepiej jest szkolic sie jako zlodziej-wojownik. Pozniej przydaje sie magia lub - duzo kasy i przywolywanie (dla golden saints) potrzebne do masowego zaklinania przedmiotow. szkolenie zlodzieja poza poziom sredni nie ma wiekszego sensu (chociaz osobiscie wyciagnalem wiekszosc zdolnosci zlodziejskich na max) szolenie poteznego maga tez mija sie z celem - duzo lepsze efekty daje zaklinanie przedmiotow. podsumowujac nie ma to jak potezny wojownik w pozadnym zakletym sprzecie (z zapasowym kompletem pierscieni ...) i srednia klasa kradziezy/skradania (choc serurity sie przyda) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Galago De Codi napisz jak poszla ci walka z Umbra (ten ork o ktorym poisales) - jestem ciekaw na ile byl sielny - niestet yspotkalem go jak mialem 60 lvl :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avatar Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Czy szczescie zawsze dodaje sie po jednym ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Niestety tak :( wynika to z faktu ze nie ma zdolnosci odpowiedzialnej za szczescie Dlatego wazne jest zeby na starcie dac szczescie jako wyrozniona ceche - co daje bodajzrz +10 luck na starcie i co lvl dodawac 1 do szczescia przy 50 lvl bedzie max Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avatar Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Czyli pozostaje tylko stworzyc wlasna klase postaci... A czy mozna juz po zyskani poziomu dostukac umiejetnosc tak aby zdobyc mnoznik x5 do cechy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Co do klasy to tak najoptymalniejsza wersja jest wlasna :) co do mnoznikow to chyba nie ale pewny nie jestem (zreszta nie zawsze musisz miec 2x5 - wysterczy ze bedzie przynajmniej 1x5 na edurance - zeby jak najszybciej roslo HP a reszte i tak zrobisz szybciej niz luck :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avatar Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Latwo napisac "wysterczy ze bedzie przynajmniej 1x5 na edurance" tylko jak to zyskiwac , do edurance dodaje tylko Ciezki i Sredni pancerz oraz Wlocznia... czy cos przegapilem ... czy moze jest na to jaki trik ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 jakbys nie zauwazyl to zawsze mozesz szkolic sie w tych umiejetnosciach po prostu placac nauczycielowi - troche kasy i po klopocie. Nauczycieli poszukaj sam - jakby co spis mistrzow byl juz w tym topicu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golomb111 Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 kURDENIEMOGŁEM DŁUGO gLDEN sAINTÓW ZŁAPAC A TU DZIŚ SOBIE GRAM I W CIĄGU 30 MINUT 2 NAPARZYŁEM : :D :D :D :D ale iż miałem TYLKO 1 klejnot to tylko jednego złapałem.... :oops: :oops: :roll: :roll: aha POTWORNIE DROGIE są zaklinane umiejętności na STAŁE ...Skąd <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> tyle kasy ?? krab ma TYLKO 10K pozatym taki ebonowy Kirys jest wart 35K a ja żeby go sprzedać za to 1000tys kabowi to ym mósał cały dzień siedzieć nad szczałką żeby spadała cena...można jakos to ..POPRAWIĆ ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Sprzedawaj najpierw przedmioty warte 5 - 10 K a nastepnie te drozsze kupujac tansze. Sprzedajesz cos za 30 K i kupujesz za 20 k masz 10k ... i tak do bolu. Po kazdej tranzakcji 24h czekania / odpoczynku zalezniie co sie da zrobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Co do kasy i sprzedajacych mozna jeszcze doinstalowac jakis mod :) byly takie ze pojawiali sie kupcy ze 100K :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 3x5 albo 2x5 + 1 miałem prawie zawsze odkąd dowiedziałem się o co w tym chodzi ;) (czyli dość późno niestety) wystarczy patrzeć które skille od czego zależą i odpowiednio levelować ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golomb111 Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Niewem czemu mam 22 poziom ...gram juuż sobie i gra jest ..dlamnie ..ZALATWA..doiero 3 MQ robie ...jeszce nico NEREVAREJCZYKU niewiem pierwszy sen miałem dopiero ...Hmm...da się jakoś ZWIĘKSZYĆ poziom ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 poszukj w opcjach - jest cos takiego jak poziom trudnosci :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 a jesli codzi o MQ to zrobilam 4 jak mialem 60 lvl i bylem szefem gildii magow, wojownikow i zlodzieji - jakos tak smiesznie wyszlo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Poziom mozna zwiekszyc chyba dopiero od 40 levelu. Dajesz wtedy na 100 (teraz grasz na 0) i zaczyna sie jazda, ale na krutko :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Trzeba jeszcze dodac ze zwiekszenie poziomu z 20 na 40 nie jest wiekszym problemem - wystarczy masa zlota ze sprzedanej zdobycznej broni i chwila czasu zeby poszukac nauczycieli-mistrzow . Na oko robota na 2-3 h i mozna przelaczyc sie na trudnosc 100 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golomb111 Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 na POczĄTKU WOSZEM ZDEKBYŁO TRUDNO ALE TERAZ..EHHH... tNE JAK CHCE KOLESI :) :) :) ...I TO MNIE MARTWI .....JEST MOŻE JAKIŚ mod ZWIĘKSZAJĄCY tRUDNOŚĆ ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 zainstaluj tribunala - pewnie znajdziesz jeszcze wtedy kolesi o sensowym stopniu trudnosci. Wlasnie trudnosc w Morrowindzie jest ta przyczyna dla ktorej nie powinno sie bohatera rozwijac w sposob optymalny :P Czyli albo awansowac w stylu 5x (na starcie edurance) + 1xluck + xn (n<5), albo po prostu zrezygnowac z uslug mistrzow, albo wybrac na starcie kosmiczmne i srednio przydatne umiejetnosci jako glowne :) - uposledzanie postaci jest chyba najciekawsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golomb111 Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 kurde ale wałek mialem 4 WIELKIE kamienie duszy...ide do wioski tej co muwi casius żeby mie srawdzili ...Oni mi każą iść do kopalni ..po drodze patrze sobie ..OOO Golden SAINT no to dawaj łapiemy ..A tu Patrze BRAK KAMIENI DUSZY !! (2 puste i 2 z GOLDEN SAINTAMI) AAAARRRGGHHHH ! Można jakoś ODNALEŹĆ TE RZEDMIOTY ?!?!?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...