jonathan Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Wrocilem!!!! :D Tribunal sciagniety i wypalony. Jeszcze nie instalowalem ale napewno dzila :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 u mnie to samo - sciagniety ale nie instalniety :) ale co tam weekend tuz tuz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 No juz dzisiaj od 18 ale co z tego jak caly spedze na uczelni :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 U mnie nawet nie wiem kiedy doszlo :) Zapuscilem sciaganie 4 dni temu i wcielo mnie na tyle :) ale i tak nie instalne przed sobota :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Ja to sciagam hurtem. Wiec czesto nie wiem co sie sciagnelo a co nie potem tylko przeszukuje i wypalam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daethar_Rumarth Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Doberek! 2daysago wrocilem do Morrka :) W hlaalu mam 2stage twierdzy, ale do trzeciego kolo mi mowi ze musze znalezc sposob na obronienie jej. Jak mniemam musze zakombinowac straznikow, tylko skad??? Najpewniej z Gildii Wojownikow. Przynajmniej tak bylo w domu Redoran.Gadalem z ta klientka w gildii w balmorze (ta co podaja ja w tutorialach) i nic :( zadnego textu co do wynajecia itp. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 hmm a wiec tak , zaczynalem juz ta gre kilka razy raz jako nord i ciahajac wszystko co sie rusza potem jako elf wys. rod. (mag) i ciagle wydaje mi sie ze te postaci sa jakies ciach!owe. :( moze mi ktos tak w skrocie powiedziec jak zaczac ta gre kogo ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> , i gdzie na poczatku pujsc , bo pozniej to wiadomo , pogubie sie i bede sobie juz gral "sam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 no i jak rozwijac sobie skille. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Skille rozwijasz uzywajac czrow, predmiotoe danej klasy. Na poczatku wybierasz sobie pewne skile np, ciezka zbroj, topory i w czasie gry noszac i otrzymujac ciosy na zbroj oraz walac toporem zdobywasz skile. 10 punktow skilli = level. Proste. Mozesz jeszcze uczyc sie skili za kase w swiatyniach, barach, gildiach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 :) ak sie je rozwija to ja wiem tylko chodzilo mi , co najlepiej rozwijac na poczatku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 naważniejsze jest żeby jak najszybciej mieć Endurance na maxa.. bo od tego zależy ilość żcia ale też co najważniejsze ilość punktów życia jakie dostaniesz na poziom.. wiec im szybciej bedziesz miał na maxa tym więcej życia bedziesz miał na końcu ;) podsumowująć: trzebaby przy kazdym levelu podniesc o 10 punktow jakies skille zalezne od Endurance.. wtedy przy rozdzielaniu puknktow bedziesz mogl dac 5 punktów na Endurance a nie 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Dla wojownikow, oprocz endurnance, najwazniejsze sa sila i zrecznosc. Pierwsza cecha umozliwia noszenie wiekszej ilosci ciezkiej broni i zbroi, a ta druga pomaga w trafianiu przeciwnika bronia, unikaniu jego ciosow i blokowaniu. Szybkosc tez sie przydaje do podrozowania, ale i jak musisz szybko skads spieprzyc :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 grrr ale lol zaczelem sobie grac od nowa , no i stwierdzilem ze porobie troche questow dla gildii wojownikow i zlodzieji zeby sobie troche zarobic i level zdobyc , a tu taki zonk ze nie moge wymusic od tej gosciuwy przy poludniowym murze ksiege szyfrow dla gildii wojownikow , no i teraz jesem w kropce , nawet jesli dam 1000zl lapowki , to ona cos o lojalnosci piepszy ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Od czego jest metoda save/load :D? Dajesz gosciowie lapowke 10 septimow, jak jej stosunek do Ciebie sie poprawi, zapisujesz gre i probujesz dalej, az dojedziesz do ponad 90% (w jej usposobieniu do Ciebie - no wiesz, ten niebieski pasek w prawym gornym rogu okienka rozmowy), a wtedy nie bedzie pieprzyc o lojalnosci, tylko da Ci ta ksiege. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 przy statsach pamietaj jeszcze zeby zawsze dodawac sobie x5 x5 x1 czyli po piec pukntów na jakieś dwie statystyki.. i 1 na Szczęscie.. w ten sposób najszybciej wymaxujesz statystyki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Kakarotto , :( zawsze tak robie , tylko w tym sek ze nawet jak dam 1000 i bedzie 100 to i tak mi pieprzy :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 to poczekaj az wzrosnie ci osobowosc :) to zwykle pomaga (niech zgadne nalezysz do gildii zlodzieji i wojownikow ?? - specjalnie do zlodzieji zapisalem sie dopiero jak wykonalem quest z ksiazka kodowa :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 spicum , no jakbys zgadl grrr :( ale i tak wymiata , mimo ze gram od wczoraj mam 2lvl :lol: zdobylem sobie ten armor z ebonheart i ostrze mrozu 1-50 40-50 obrazenia od mrozu z tej fortecy zachodzo od Dragon Fel. moze ktos cos zna w tych okolicach ciekawego , bo narazie chodze sobie po malych wyspekach i grobowcach :) coczywiscie all z butami neiwidzialnej szybkosci , i laska czaodziejow lewitacja rox Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 A ja celowo zarabalem mistrza od ciezkiej zbroi - mial full ebon :) z paroma dodatkami z daerycznych i zabawnym helmem w zasadzie nic mnie nie rusza :) ale co tam dopiero 65 lvl - z jeszcze z 15 bedzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Heh, a ja moim wampirkiem z klanu Quarra (m.in. +20 do ciezkich zbroi) mam AC ponad 300, mimo ze nosze buty slepej szybkosci i nie mam ogolnie kompletu najlepszej dostepnej zbroi. Bo jak bym mial, to i AC by do 350 dojechalo :twisted:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 A ja celowo zarabalem mistrza od ciezkiej zbroi - mial full ebon :) z paroma dodatkami z daerycznych i zabawnym helmem w zasadzie nic mnie nie rusza :) ale co tam dopiero 65 lvl - z jeszcze z 15 bedzie :) Domyslam sie, ze mowisz o tym kolesiu z Vivec, co szkoli w ciezkiej zbroi do 100 wlacznie... Ale chyba prosciej bylo zabic Gordola z daedryckich ruin Almshawia na polnoc od Gnisis, tez kolezka ma pelna ebonowa zbroje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 po co wam ebony... deadric rulezz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 tego kolesia juz zalatwilem - ale wtedy nie docenialem ebonu i jakos tak mi ta zbroja przepadla jak cialo zniknelo :( Ale ten gosc z Ginsis Arena tez ma (w zasadzie mial :)) full ebon. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Heh, w zasadzie tak :D. Na poczatku gry tez nie wolalem lekkie zbroje typu glass, ale pozniej troche zmienilem zdanie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 po co wam ebony... deadric rulezz :DHeh, teraz juz nic ebony nie nosze, a daedric to chyba tylko naramienniki (z Fyra), tower shield i "portki". A reszta zbroi jest jeszcze lepsza niz daedric :twisted:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 wczesniej nie docenialem tez enchantowania przedmiotow :) ale co tam czlowiekuczy sie cale zycie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 a mozesz podac jak sie te elementy nazywaja i gdzie mozna je dostac ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 To fakt, ciezkie pancerze maja znaaacznie wieksza pojemnosc, szczegolnie daedric tower shield - 225 :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 a mozesz podac jak sie te elementy nazywaja i gdzie mozna je dostac ??Chodzi Ci o cos lepszego niz zbroja daedricowa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 TAK a o co innego moze mi chodzic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...