szymon-1987 Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 Witam, mam problem związny z monitorem(Hyundai X220W). Chodzi o to ze praktycznie nie mogę na nim oglądąć filmów. Tzn. nie mogę ustawić kolorów, nawet jak je jakoś ustawię to np w grach jest jeszcze ok, ale przy filmach jest tragedia. Jak jest troche więcej ciemności w filmie to nic nie widać. Strasznie jest to denerwujące. Zastanawiam się czy da się coś z tym zrobić. Może pomógłby kabel cyfrowy? Bo narazie jest on podłączony na anlogowym. Proszę o jakiekolwiek porady. Z góry dzięki:) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 Witam, mam problem związny z monitorem(Hyundai X220W). Chodzi o to ze praktycznie nie mogę na nim oglądąć filmów. Tzn. nie mogę ustawić kolorów, nawet jak je jakoś ustawię to np w grach jest jeszcze ok, ale przy filmach jest tragedia. Jak jest troche więcej ciemności w filmie to nic nie widać. Strasznie jest to denerwujące. Zastanawiam się czy da się coś z tym zrobić. Może pomógłby kabel cyfrowy? Bo narazie jest on podłączony na anlogowym. Proszę o jakiekolwiek porady. Z góry dzięki:) pozdrawiam jakie masz ustawienia jasności kontrastu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...