tomkoz11 Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 (edytowane) Czy istnieje możliwość nagrywania tv za pomocą karty Powercolor Ati Radeon x1950pro AC2 256MB wersja dual-dvi po podłączeniu jej do złącza EURO w odbiorniku? Na karcie jest S-VIDEO, ale nie mogę nigdzie znaleźć informacji czy to jest tylko wyjście, czy też wejście... Według manuala z oficjalnej strony powercolor, karta posiada vivo, jednak dostałem do niej tylko jeden kabelek - przejściówkę na żeński czinch. Edytowane 28 Czerwca 2008 przez tomkoz11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 http://www.xbitlabs.com/articles/video/dis...pro-scs3_2.html Jeśli karta posiada VIVO powinieneś mieć odpowiedni kabelek- zdaje się, że to ten z czterema końcówkami po lewej stronie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkoz11 Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 To jest dokładnie moja karta graficzna: http://www.powercolor.com/pol/products_acc...?ProductID=1562 Tak jak już pisałem wg. manuala ma VIVO, ale kabelka w zestawie nie dają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 To jest dokładnie moja karta graficzna: http://www.powercolor.com/pol/products_acc...?ProductID=1562 Tak jak już pisałem wg. manuala ma VIVO, ale kabelka w zestawie nie dają. Dziwne mam dokładnie tą samą kartę graficzną i mam wspomniany kabel wraz z zestawem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkoz11 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 Załączam zdjęcie mojego śledzia z wyjściem - to jest zwykły tv-out, czy vivo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 Załączam zdjęcie mojego śledzia z wyjściem - to jest zwykły tv-out, czy vivo? Hym mi to wygląda na zwykły TV-Out choć głowy nie dam sobie obciąć ale VIVO miało chyba 9pin nie 7pin. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateno Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 ja w r9800 miałem 9 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2008 (edytowane) Zdaje się, że karta z VIVO powinna mieć 9-bolcowe gniazdo -> KLIK, KLIK. Edytowane 1 Lipca 2008 przez pc_max Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satou Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2008 Mialem ta grafike. To jest tylko TV-OUT wiec mozesz za jego pomoca tylko rzucac obraz z kompa na TV, nic wiecej. AVIVO wcale nie gwarantuje nagrywania z TV . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...