B3T0N Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 otoz dzisiaj pojechalem na szrot i odlozylem sobie 2 nagrzewnice od kadetta w stanie :!: idealnym :!: - nie zabrudzone , niezasyfione - jakby wogole nigdy nie uzywane !!! - koles chce ode mnie za 2szt 40zl w sumie - wiem wiem - brac od razu , ale majac juz taka nagrzewnice w moim WC zastanawiam sie czy jest sens dokupywac nastepne - niedlugo bede kupowal bloki na NB , cos na SB , GPU i zasilke (na zasiilke to na zamowienie sobie zrobie) , a to juz troche dodaje watow i chce aby temperatury byly znosne - of coz doloze chyba jeszcze jednego PH802 , bo czuje ze dodatkowe 5 blokow i 2 nagrzzeewnice moj ph802 moze nie uciagnac - pozatym szykuje mi sie pelt 170W powiedzcie czy jest sens dokupywac nagrzewnice ?? czy ta , ktora mam wystarczy na odebranie takiego ciepla - od kadetta of coz ( chcialbym tempy ponizej 40stu na procku po O/C (bez pelta jak na razie) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 pewnie ze bierz! 4 paki czlowieku, ewentualnie komus spylisz pewnie od reki. ps masz jakies zdjecia jak wyglada taka nagrzewnica? albo linka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Ja bym wzioł i komus je opylił :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 jezeli sprzedasz za polowe ceny to ja biore!! Oczywiscie o ile szczelna :D Jesli jestes zainteresowany to prosze o kontakt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 a na jakiej ulicy :twisted: :) ten szrot ?? i gdzie je odlozyles ? 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 a na jakiej ulicy :twisted: :) ten szrot ?? i gdzie je odlozyles ? 8) ja nic nie wiem , nic nie powiem ;) - na obzezach wrocka szukaj kolo fabryki volvo - ale musisz odpowiednio trafic na kolesia takiego mlodego , bo stary to menel i kase zdziera , a mlody to spuszcza ceny jak cholera - poatym jest to najuprzejmiejszy facet jakiego spotkalem na szrotach - nie to co te buraki stare p i e r d o l y , ktore olewaja ludzi :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 I co bedziesz bral te nagrzewniece?? Ja jestem zainteresowany jedna !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 20 zł za sztuke 8O jesli sa takiej jakosci jak mowisz - w co watpie (przeplukaj je - to sie dowiesz) to nie zastanawiaj sie za dlugo .. :roll: ja sprzedalem 5 takich nagrzewniczek .. za ile ? :roll: .. powiem ci ze duzo .. :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Nagrzewnice kup, 40PLN to nic, a zawsze ci sie moga przydac. Ogolnie to jest tak, do wc POTRZEBUJESZ tak na prawde tylko 1 nagrzewnice, jakkolwiek, jesli planujesz tak rozbudowac swoj uklad, to dobrze byloby dolozyc druga (i trzecia) rownolegle, zmniejszysz w ten sposob opory. I raczej PH802 ci nie wystarczy, na twoim miejscu wymienilbym ja na jakas 30W 2500l/h 3m slupa (bylo cos takiego na colisie, ale nie pamietam nazwy... extrema ma ponoc 2500l/h 3m i 35W, ale na stronie producenta pisza, ze nie 3m a 2.5m). Ja osobiscie bede chlodzic woda wszystko co tylko sie da i juz mam 3 nagrzewnice czekajace tylko na zamontowanie :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 to co widzisz ..... przed ... (skan) http://tola.allegro.pl/photos/400x300/11/1122/112293/11229336_1 po czyszczeniu ... (fot . cyf) http://tola.allegro.pl/photos/oryginal/11/1136/113647/11364778 powiem tylko , ze zawartosc nagrzewnic cie zadziwi :P przygotuj ocet , proszek do prania i duzo cierpliwosci ;][/img] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 jutro porobie foty , a pojutrze pojade po nie ;) - musze kase zebrac na to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...