dark_zero Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 Witam Mam zamiar kupić radeona 3850/3870, ale dzisiaj sprzedawca w sklepie powiedział mi żebym się wstrzymał jakieś 2 miesiące bo wtedy ceny tych kart pójdą ostrao w dół. Czy to prawda? ile może kosztować radeon 3850 za 2 miesiące? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 Sprzedawca ci powiedział żeby czekać? Jego szef chyba by się nie ucieszył. A ceny kart spadają cały czas, co chwile mamy nowe modele i co chwile spadają ceny starych. Można czekać w nieskończoność. Inna sprawa to że ze miesiąc/dwa kupisz 4850 z dobrym chłodzeniem taniej niż dzisiaj 3870. Tylko że wtedy znowu pewnie pojawi się inna zapowiedź i można by tak czekać i czekać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_zero Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 Sprzedawca ci powiedział żeby czekać? Jego szef chyba by się nie ucieszył. A ceny kart spadają cały czas, co chwile mamy nowe modele i co chwile spadają ceny starych. Można czekać w nieskończoność. Inna sprawa to że ze miesiąc/dwa kupisz 4850 z dobrym chłodzeniem taniej niż dzisiaj 3870. Tylko że wtedy znowu pewnie pojawi się inna zapowiedź i można by tak czekać i czekać. Akurat byłem w takim sklepie w którym sprzedawca mnie trochę zna i nie wciska mi kitu. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobo90 Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 http://icomp.pl/produkty.php?sid=karty_graficzne-680 Akutalnie ceny ida w gore. Niedawno bylo 211 zl :D. Kurcze, gdyby za taka cene byla wersja z 512 mb bym sie nawet nie zastanawial czy kupic :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...