adamlop Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 Wiem, wiem odradzacie SLI, ja też jestem na nie, ale co zrobić. W kwietniu kupiłem 8800gt za 635zł, po dwóch mieisącach cena jego wynosi 395zł. Nic tylko się pochlastać. Teraz jakbym miał go sprzedać to max 300zł, bo w końcu używany 2miechy. Nie widzę sensu sprzedaży karty za pół ceny. Zastanawiam się nad dokupieniem drugiej takiej karty, ale wtedy musiałbym kupić płytę na SLI. Jak wyjść z sytuacji. Dokładając jak najmniej. Chcę tylko płynnie pograć w 1280x1024, czy mam za mało ramu (2gb), bo niekiedy mam denerwujące ułamkowe doczytywanie z dysku np. Mass Effect (wszystko na max w 1280x1024) Płyta Foxconn p35A-S, grafa 8800gt inno3d 512 wind Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 Wiesz gdybyś teraz miał mobo z SLI to wchodziłoby w grę ale tak to nie ma to sensu. Musiałbyś wymienić i zasilacz i mobo. Lepiej sprzedaj tą grafikę i kup hd4850.Lepiej na tym wyjdziesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konny Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 Wiesz gdybyś teraz miał mobo z SLI to wchodziłoby w grę ale tak to nie ma to sensu. Musiałbyś wymienić i zasilacz i mobo. Lepiej sprzedaj tą grafikę i kup hd4850.Lepiej na tym wyjdzieszMa racje. Jest to najlepsze wyjscie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 Tak też uczynię. Miałem po prostu chwilę zawahania :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...