tomall0 Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Czytam posty, ale nie mogę się połapać o co chodzi z tym stepingiem AO, czy BO. Czy mógłby mi to ktoś wytłumaczyć? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younior Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 chyba chodzi o napiece b0-1,5 a0-1,6 albo ote 0,13m juz sam nie wiem :P POMOCY :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 A0 - starsze jądro Vcore 1.5V B0 - nowsze jądro Vcore 1.6V i w nowszych 1.5V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 B0 jest nowszy od A0.B0 kręci się lepiej niż A0.Ogóle B0 jest z.ajebiste :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Ja bym to inaczej powiedział: A0 Połączenia miedziane w jądrze na 8 poziomach B0 Połączenia miadziane w jądrze na 9 poziomach Co z tego wynika?Mniejsze rozpraszanie ciepła przez B0 większą o 4mm2 powierzchnia jądra która wynosi teraz 84mm2 , pozwala to również na większe taktowanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandzu Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 a gdzie to można sprawdzić? Da się naprzykład w Sandrze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 a gdzie to można sprawdzić? Da się naprzykład w Sandrze? Looknij , innym tez polecam : Link Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OKITOKI Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 mam proca jak w stopce DUT3C (1,6V), wlasnie testuje nowego procka ale w wersji DLT3C, czyli 1,5V jak na razie kreci sie tak samo przy napieciu 1,65V i troche nizsza (o 2-3*C) temperature osiaga niz DUT3C - wiec chyba lepiej !?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...