stivo Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2011 Blizzard chce wydać Diablo III jeszcze w tym roku! - gram.pl Miło ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2011 Byłoby super, ale jakoś ciężko mi uwierzyć. Za mało chyba jeszcze mają. Niedawno wspominali coś o 60% ukończenia gry, więc przy ich tempie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian1024 Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2011 Jasne.2 dni temu mówili ,ze nie ma planów wydania zadnej gry w 2011 roku i najwcześniej będzie w 2012 ,a teraz taka zmiana ?Blizzard zresztą rzadko kiedy podawał szacowaną date wydania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2011 Gdyby wyszła w tym roku to wcale bym się nie obraził :) Niech wychodzi bo zapał do gier z każdym kolejnym rokiem maleje. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2011 Gdyby wyszła w tym roku to wcale bym się nie obraził :) Niech wychodzi bo zapał do gier z każdym kolejnym rokiem maleje. Dokładnie. Ostatnio Starcraft 2 mi poprawił humor (ale on przecież wyszedł juz w wakacje 2010). Genialna gra a tak nic co by mnie tak wciągnęło. Właśnie teraz liczę na D3 (przecież też blizzard i dodatki do SC2). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melampus Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2011 (edytowane) Wiele jednak wskazuje na to, że Trzeci Diabełek może ujrzeć światło dzienne w 2011. Trzeba się jednak uzbroić w cierpliwość. Bashiok na forum napisał m.in.: "I want to make sure it’s clear that what was stated on the investor conference call was this: Blizzard has not announced a release date for its next global release. IF we don’t release a major title in 2011, then for planning purposes we would expect to launch 2 titles in 2012. This has been misreported/misinterpreted as an announced release schedule for 2011 and 2012, which it is not. While we’re pleased with the progress of Diablo III, we have not announced a release date for it or for any other upcoming Blizzard game. We’re currently contacting a number of outlets to request that they make the appropriate corrections in order to avoid any further confusion. " Z kolei Rob Pardo przyznaje, że Blizzard za główny cel obrał sobie wydanie D3 w tym roku. Oba źródła TUTAJ i TUTAJ. Edytowane 13 Lutego 2011 przez Melampus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 16 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2011 Blizzard pokazał screeny z bardzo wczesnej wersji D3. Zwróćcie uwagę na jałową kolorystykę, o którą tak zażarcie walczyli fani, jak dla mnie wygląda to zwyczajnie brzydko. więcej Kotaku, the Gamer’s Guide Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 16 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2011 Nie masz się czym martwić, bo wersja, która trafi na pecety będzie o wiele bardziej kolorowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 16 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2011 To wersja z 2005 roku. Przez te 6 lat Blizz pewnie 10 razy zaczynał od nowa. Takie screeny z wersji PC mam na dysku, wraz z filmem nt. tworzenia przedmiotów. Jak dla mnie klimat jest, choć brakuje AA :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 16 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2011 Blizzard pokazał screeny z bardzo wczesnej wersji D3. Zwróćcie uwagę na jałową kolorystykę, o którą tak zażarcie walczyli fani, jak dla mnie wygląda to zwyczajnie brzydko. http://betacache.gawkerassets.com/assets/images/9/2011/02/xlarge_diablo_3_2005_07.jpg więcej Kotaku, the Gamer’s Guide Dla mnie te screeny sa swietne, szczegolnie podziemia - normalnie Diablo 1 w 3D. Oczywiscie, technicznie wiele rzeczy jeszcze do poprawki, ale sam styl grafiki IMHO swietny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 16 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2011 Blizzard pokazał screeny z bardzo wczesnej wersji D3. Zwróćcie uwagę na jałową kolorystykę, o którą tak zażarcie walczyli fani, jak dla mnie wygląda to zwyczajnie brzydko. http://betacache.gawkerassets.com/assets/images/9/2011/02/xlarge_diablo_3_2005_07.jpg więcej Kotaku, the Gamer’s Guide Serwis Kotaku opublikował na swoich łamach screeny z Diablo III. Nie byłoby w tym nic sensacyjnego gdyby nie fakt, że pochodzą one ze skasowanej wersji gry z 2005 roku! link Potwierdza się więc to o czym wspomniał zzizzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 16 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2011 Dobrze, że to tylko screeny z bardzo wczesnej bety, obecnie to wygląda tysiąc razy lepiej. Do cukierkowego turkusu się przyzwyczaiłem. Nawet polubiłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość G.r.a.h.a.m.o.w.ski Opublikowano 16 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2011 Dla mnie przykaldowo grafika w Diablo 1 byla o wiele lepsza niz w 2. Przykladowo Torchlight jest ochydnie cukierkowy i takiego diablo nie chce. Chce mroczne brudne ciemne diablo!!! Z sentymentu za 1 czesc kiedy bylem dzieciaczkiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 16 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2011 Torchlight jest cukierkowy dlatego, że to pośrednia kontynuacja gry dla młodszych graczy, Fate. Dla mnie, zarówno Diablo jak i Diablo 2 miały świetną grafikę - zarówno w Katakumbach z jedynki, jak i w Kazamatach Nienawiści puls potrafił mi podskoczyć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 16 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2011 (edytowane) Dla mnie te screeny sa swietne, szczegolnie podziemia - normalnie Diablo 1 w 3D. Oczywiscie, technicznie wiele rzeczy jeszcze do poprawki, ale sam styl grafiki IMHO swietny. Zgadzam się w całej rozciągłości .... im mniej "bajkowo" to wygląda tym lepiej, a te screeny właśnie przypominają najlepsze Diablo jakie do tej pory wyszło (moim zdaniem) ... czyli część pierwszą! ps. ciekawie by było gdyby był tryb "naturalnej/mrocznej" grafiki i "cukierkowy" do wyboru (może by nie robili tego do następnego tysiąclecia, mogli by zrobić filtr "cukierkujący" na etapie postprocessingu przy renderowaniu) Edytowane 16 Lutego 2011 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 16 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2011 (edytowane) Zgadzam się w całej rozciągłości .... im mniej "bajkowo" to wygląda tym lepiej, a te screeny właśnie przypominają najlepsze Diablo jakie do tej pory wyszło (moim zdaniem) ... czyli część pierwszą!ps. ciekawie by było gdyby był tryb "naturalnej/mrocznej" grafiki i "cukierkowy" do wyboru (może by nie robili tego do następnego tysiąclecia, mogli by zrobić filtr "cukierkujący" na etapie postprocessingu przy renderowaniu) Tak tylko ze na tych screenach poza dobra (dla diablo) kolorystyka grafika pod wzgledem artystycznym jest nudna i bezplciowa (czego d1 i d2 zarzucic nie mozna) ;) Dobrze ze tak nie bedzie wygladal d3 ps. tak prawde mowiac to juz mi (bo wczesniej nie) obojetne czy d3 bedzie cukierkowe, monochromatyczne czy moze z filtrem sepii, chce dostac dobry produkt, a czy grafika bedzie mi przeszkadzac to sie okaze jak zaczne grac. Edytowane 16 Lutego 2011 przez Carson Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 16 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2011 (edytowane) Tak tylko ze na tych screenach poza dobra (dla diablo) kolorystyka grafika pod wzgledem artystycznym jest nudna i bezplciowa ;) Dobrze ze tak nie bedzie wygladal d3 Akurat też się cieszę bo detali trzeba by jeszcze sporo dodać :) (choć z drugiej strony ... ;) ) - z resztą ... zobaczymy co wyjdzie ... jak będzie bajka dla g...rii to podziękuję i tyle ;) Edytowane 16 Lutego 2011 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 16 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2011 Nie masz się czym martwić, bo wersja, która trafi na pecety będzie o wiele bardziej kolorowa. Wiem, napisałem że to shoty z wczesnej wersji (kilka lat wstecz). Ten post to ciekawostka, obecnie gra wygląda oczywiście zupełnie inaczej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość G.r.a.h.a.m.o.w.ski Opublikowano 16 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2011 No i opcja EXTREME GORE bylaby na miejscu. Porzadna rabanka i nawalanka. Tak jak w 1 tyle ze wiecej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2011 (edytowane) Diablo III (PC) - Role Playing (RPG) - PC - muve.pl Preorder wystartował. @down - no racja z tym pierwszym kwietnia, zobaczymy jutro. :) Edytowane 1 Kwietnia 2011 przez artuditu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2011 (edytowane) Takie oferty są od dawna, o ile pamiętam, chociażby na gram.pl Nie aby podejrzane, że akurat 1 kwietnia piszą o uruchomieniu preorderu? :) Edytowane 1 Kwietnia 2011 przez zzizzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Na gram.pl też dzisiaj albo wczoraj uruchomili preordera, więc nie tak od dawna.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2011 ~200zł za grę na PC? :blink: posrało ich doszczętnie... :mur: 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Robią to samo co z SC2. Przez tą akcje ze starcraftem 2 gry innych producentów też podrożały (inni pomyśleli ze też mogą...). Nie tędy droga panowie. Blizzard nie blizzard ale bez przesady. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Wyrobili sobie marke to teraz robia co chca ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Blizz ma chyba taką politykę, taka sama cena na każdym rynku. Z drugiej strony trochę lat minęło od DII, więc jakoś to przeboleję. Szczególnie, że w SC2 gram od zakupu, gdy się pojawił i właściwie tylko w niego. Ale dla ludzi, którzy sporo grają i kupują, to faktycznie może być problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Nie gram w WoWa, kupię sobie DIII :lol: Znając Blizza, będą to dobrze wydane pieniądze, w przeciwieństwie do niektórych premier. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2011 ~200zł za grę na PC? :blink: posrało ich doszczętnie... :mur: O ile dobrze pamiętam, to D2 kilka lat po premierze trzymało cenę 200 PLN, co w tym dziwnego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasztecik Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Źle pamiętasz, kupiłem na premierze za 149 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2011 200 zł 10 lat temu =/= 200 zł dziś. Ja dałem 240 za BattleChest i wtedy to były BARDZO duże pieniądze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...