zalOst Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2011 http-~~-//www.youtube.com/watch?v=fhJBXofvQWg 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2011 @ Popiol, poprosze jakies SS'y z twojego configa z orgri w szczycie w full HD i detale na good. Ciekaw jestem FPS. Jestem w trakcie zmiany grafy, wiem ze NVIDIA jest lepsza do WoW'a, tyle tylko ze nie wiem czy jest to oplacalne pchac sie w takiego GTX460 czy po prostu zmienic na HD5830 lub 5850. Cieszę się, że jednak da się ogarnąć tego pre-paida ;> Co do WoWa - (nie)stety w niego nie gram. I nie zamierzam, czasu już teraz na wszystko brakuje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2011 Wczoraj na FB Blizzard ogłosił, że rozesłali kolejną porcję zaproszeń do bety, ktoś się załapał? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2011 juz nawet nie wiem czy chce dostac ten klucz. naogladalem sie tyle filmow z bety na YT ze juz patzrec nie moge. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2011 Dlatego ja nie oglądam filmików i czekam na gotowy produkt. Też tak zrobiłem z Heroesem VI i nie żałuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2011 Chińczycy się nudzili: "Hey guys, we are fanatic fans of Diablo3 and we just achieved an unbelievable goal—killing the Skeleton King in 1 hit" http://www.youtube.com/watch?v=frB3dhtrTRI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zalarei Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 http://www.youtube.com/watch?v=YZN5r5ELe_4 Juz sie nie moge doczekac ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 Ta gierka miażdży, porównując do D3. Polecam ten filmik, dalej pokazane są np. ataki bazujące na gestach myszy. http://www.youtube.com/watch?v=UxenADDtB80 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2011 Całkiem niezła, ale zanim wyjdzie to D3 będzie już miało pewnie rozszerzenie. pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2011 Fajna, robi wrażenie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2011 (edytowane) W poniedziałek dostałem betę, od tego czasu pograłem każdą postacią i demon hunter jest zdecydowanie najsłabszy, za to witch doctor i wizard są za mocni :) Pewnie jest to tylko kwestia początkowych różnic, mam nadzieję, że dalej balans jest dużo lepszy. Poza tym bardzo się zawiodłem, ze nie można potestować run (ponoć mają wypadać dopiero w 2 akcie). Dziwne zagranie, skoro na Gamescom można było już testować runy (na początku postać miała 1 runę w ekwipunku, a oprócz tego był wysoki drop run podczas gry). Edytowane 18 Listopada 2011 przez blasphemy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2011 (edytowane) Ta gierka miażdży, porównując do D3. Polecam ten filmik, dalej pokazane są np. ataki bazujące na gestach myszy. :D Prawde mowiac to w tym momencie ta gra zainteresowala mnie bardziej niz D3. Masa innowacji w tym gatunku, tak jak wspomniales gesty mysza (malowanie miejsc dzialania czaru), bardzo interaktywna fizyka i do tego swietne animacje. Lokacje wygladaja naprawde niezle no i grafika utrzymana jest w niegumisiowych klimatach (tak, pije do d3). Edytowane 18 Listopada 2011 przez Carson Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2011 Jedyny problem to, to że to koreańskie mmo.. ze wszystkimi konsekwencjami, jak np. te śmieszne bronie (miecz 2x większy niż postać), no i nieprawdopodobny "grind", d3 pod tym względem powinno być zdecydowanie lżejsze. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2011 Musiales tak niszczyc nadzieje przed weekendem? ;) Jedyna nadzieja, ze ktos gdzies prywatny serwer z lepszymi rate'ami postawi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2011 Target obu gier będzie zupełnie inny, wiec ja bym nawet zbytnio nie porównywał obu tytułów, co nie zmienia faktu, że LE prezentuje się imponująco. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henrix34 Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2011 @aerial - niezłe to ! Umiejętności powinny być trochę bardziej wyraziste, a przeciwnicy bardziej wytrzymali a nie na jeden strzał... Fajne widoki, niezły silnik, ciekawe czy normalne kompy ala 4850 i 2 rdzenie 2,6-2,8 to uciągną na medium... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarnodziej Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2011 Biorac pod uwage sciny w trailerze (zenujace zreszta) to nie liczylbym na niskie wymagania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2011 (edytowane) Grał ktoś w betę D3 na macu mini z HD 6630M. Albo na jakimkolwiek kompie z tą grafą? Jak chodziło w 1920x1200? Minimum czy medium? Edytowane 18 Listopada 2011 przez skinny500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Immortally Insane Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2011 Loading screens wykopane z nowego patcha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2011 (edytowane) Klimatem kojarzą mi się bardziej z Baldur`s Gate niż z Diablo :) Edytowane 20 Listopada 2011 przez skinny500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkurs Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2011 "Naszym celem jest stworzenie gry tak, by można było odczuć, że jest stworzona specjalnie dla konsol. Jeśli nam się to uda, chcemy sprawić, by gracze byli świadomi, że jest to produkcja Blizzarda, stworzona przez nas od podstaw na te platformy. [...] Każdy chce, by gry Blizzarda były obecne na konsolach, a [ich producenci] to jedna z najbardziej chętnych grup. [...] Jestem zatem pełen nadziei. Jednakże, trudno powiedzieć mi coś więcej." 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2011 (edytowane) Szkoda, że nie opisałeś całego kontekstu wypowiedzi. Wychodzi na to, że będą robili diablo 3 na konsole, ale chcą żeby gracze poczuli, że będzie to tytuł typowo konsolowy, a nie konwersja. Będą robili grę może nie od nowa, ale zdecydowanie zmienioną i dostosowaną pod konsole. Podawaj źródła swoich cytatów, bo mogą wprowadzać w błąd... w sumie to nie powinieneś tego pisać w tym temacie, a założyć kolejny w dziale konsol ;) Edytowane 20 Listopada 2011 przez kkNd! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkurs Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2011 Cytat ma po prostu dać do myślenia, czy gracz na pewno dostanie grę stworzoną na kompa czy podstawkę pod konsolę ;) bo dużo oskarżeń ze strony fanów było nt. ukonsolowienia D3, a tu taki piękny cytat na potwierdzenie ich tezy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2011 (edytowane) No właśnie o co chodzi z tym cytatem? Bo o D3 i konsolach wiadomo od bardzo dawna. Zmieniło się cokolwiek? Bo w tym cytacie jest powiedziane tylko to co już było wiadome. Edytowane 20 Listopada 2011 przez skinny500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2011 Cytat właśnie nie pozostawia zbyt wiele do myślenia... Ciągle nie mają zespołu robiącego grę pod konsolę, nie wiedzą czego by ona wymagała i jak ma wyglądać... Są jedynie pewni, że nie ma być typową konwersją, a grą stworzoną pod tą platformę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Immortally Insane Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2011 Cytat ma po prostu dać do myślenia, czy gracz na pewno dostanie grę stworzoną na kompa czy podstawkę pod konsolę ;) bo dużo oskarżeń ze strony fanów było nt. ukonsolowienia D3, a tu taki piękny cytat na potwierdzenie ich tezy :D To nie jest dobry argument, d3 robią chyba od 2005r. a team który będzie robił konsolową wersję dopiero powstaje. Na dodatek tak wyszarpałeś ten cytat z kontekstu że osoby nie śledzące informacji o d3 mogą pomyśleć że gra jest od początku robiona pod konsole. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2011 Na dodatek tak wyszarpałeś ten cytat z kontekstu że osoby nie śledzące informacji o d3 mogą pomyśleć że gra jest od początku robiona pod konsole. Może taki był cel autora ;) to wypowiedzi z czerwca... jakos mnie olśniło, że ktoś już wygłaszał takie herezje w temacie o skirim :D Przecież Diablo też jest projektowany z myślą o konsolach :o O Diablo to ja się nie martwię :) ale D3 jest stworzone do wydania na konsole (patrz Torchlight)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Immortally Insane Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 Kolejna porcja spoilerów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkurs Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 (edytowane) Może taki był cel autora ;) Był był :D w końcu jak już nie można narzekać na kolory to trzeba coś pohejtować ;) Żeby poznać cały świat Diablo to oprócz tych książek: 1.Diablo - Dziedzictwo Krwi 2.Diablo2 - Czarna Droga 3.Diablo3 - Królestwo Cienia 4.Diablo - Pajęczy Księżyc jest coś jeszcze o świecie Diablo? Warto kupić te 4 pozycje? Czy raczej polski Wiesiek byłby ciekawszy? Edit: A tak poza tym to Tyreal zszedł na złą stronę mocy? Zawsze chciałem sobie Tyrealem pograć w D2 :D Edytowane 22 Listopada 2011 przez konkurs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 Czytałem jedną książkę z tej serii, nie pamiętam którą, i ogólnie wiało straszną biedą - nie polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...