skinny500 Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 Dziedzictwo krwi było całkiem ok, reszty nie czytałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Immortally Insane Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 Był był :D w końcu jak już nie można narzekać na kolory to trzeba coś pohejtować ;) Żeby poznać cały świat Diablo to oprócz tych książek: 1.Diablo - Dziedzictwo Krwi 2.Diablo2 - Czarna Droga 3.Diablo3 - Królestwo Cienia 4.Diablo - Pajęczy Księżyc jest coś jeszcze o świecie Diablo? Warto kupić te 4 pozycje? Czy raczej polski Wiesiek byłby ciekawszy? Edit: A tak poza tym to Tyreal zszedł na złą stronę mocy? Zawsze chciałem sobie Tyrealem pograć w D2 :D Oprócz książek które podałeś jest jeszcze trylogia Sin War, w tym roku wychodzi także Book of Cain i tą nią powinieneś się zainteresować jeśli chcesz dowiedzieć się więcej o świecie sanktuarium. Co do losów Tyraela... W d3 Tyrael zostaje wygnany z wysokich niebios za wtrącanie się do świata ludzi, tak że w grze spotkasz go w ludzkiej formie. Spekuluję się że to on jest w komecie która uderza w katedrę w Tristram. Tyrael to ten trzeci od lewej strony w pierwszym rzędzie, dostał chyba najgorszą karę jaką mógł dostać, od archanioła do czarnucha :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkurs Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 Szkoda, że nie zdecydowano się tego przetłumaczyć. Angielski rozumiem, ale nie aż w takim stopniu :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KombinezonMario Opublikowano 23 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2011 Ten filmik powyżej, z Lineage Eternal naprawdę dobry. Podoba mi się bardziej niż D3 (które też widziałem tylko na filmikach). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2011 (edytowane) naaajs :D prawdziwy fan :) http-~~-//www.youtube.com/watch?v=LOon5kWkmyY http://www.youtube.com/watch?v=LOon5kWkmyY Edytowane 26 Listopada 2011 przez g00dMan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2011 (edytowane) Diablo III Release Date Bingo Yesterday, we informed you about Diablo III’s new release date being March 31st 2012. Now we have updated information from the developer, saying they won’t make this new projection either. Diablo III is now scheduled to release within the 2nd quarter of 2012, so we pushed the estimated release date back to June 30th 2012. Sorry for the confusion, thanks for your understanding, we’ll mail to you about the updated release date again soon, will make sure you have it the day it becomes available, yadda yadda …. Edytowane 28 Listopada 2011 przez aerial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2011 Buu! Myślałem, że jeszcze przed mop-em zdążę się nasycić diabłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henrix34 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2011 Są już zdjęcia z 3 aktu - Diablo 3 - Act 3 ukazany ! | diablo3.progames.pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Immortally Insane Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2011 (edytowane) Nie wiem skąd wzięły się te screeny, ale wyglądają paskudnie i finalna gra na pewno nie będzie tak wyglądać. Mam lepszego newsa :D 10 grudnia blizz pokaże kompletne intro z d3. P.S. aerial w życiu nie uwierzę że jakiś sklep mógłby mieć prawdziwą datę premiery, sklepy już dawno temu wysyłały maile z rzekomą datą premiery np. na grudzień 2011... Edytowane 1 Grudnia 2011 przez stalowy sracz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henrix34 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2011 (edytowane) Nie wiem skąd wzięły się te screeny, ale wyglądają paskudnie i finalna gra na pewno nie będzie tak wyglądać. Mam lepszego newsa :D 10 grudnia blizz pokaże kompletne intro z d3. P.S. aerial w życiu nie uwierzę że jakiś sklep mógłby mieć prawdziwą datę premiery, sklepy już dawno temu wysyłały maile z rzekomą datą premiery np. na grudzień 2011... Hmmm porównując te screeny to wydaje mi się, że jest to 100% Diablo 3. Zresztą patrząc na źródło - PC Gamer pozwoliłby sobie na fake przedstawiając wywiad z pracownikami Blizza ? 10 Grudnia powiadasz ? a masz jakieś źródło czy tylko tak mlasnąłeś :P ? EDIT: ok mam źródło, ale nie 10 tylko 11 :) Edytowane 1 Grudnia 2011 przez henrix34 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2011 Hmmm porównując te screeny to wydaje mi się, że jest to 100% Diablo 3. Zresztą patrząc na źródło - PC Gamer pozwoliłby sobie na fake przedstawiając wywiad z pracownikami Blizza ?10 Grudnia powiadasz ? a masz jakieś źródło czy tylko tak mlasnąłeś :P ?EDIT: ok mam źródło, ale nie 10 tylko 11 :) Klimaty jak z raymana :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Immortally Insane Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2011 Hmmm porównując te screeny to wydaje mi się, że jest to 100% Diablo 3. Zresztą patrząc na źródło - PC Gamer pozwoliłby sobie na fake przedstawiając wywiad z pracownikami Blizza ? źle mnie zrozumiałeś, screeny są oczywiście z d3, ale nie wiadomo z której fazy produkcji, może to być stary build albo low settings. Diablo III Release Date Bingo źródło Hah. So Amazon.de has the super secret inside scoop of release dates and Amazon.com doesn't? That's rich. Why would we tell any retailer a release date? Let alone a German specific outlet of a single retailer? Retailers will find out the release date the same time you do. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalOst Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2011 na tych nowych screenach gra wygląda jak torchlight (czytaj źle!) ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2011 Po kilku godzinnej sesji z diablo nie bede mogl spac po nocach. Te stwory tak strasznie sie prezentuja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henrix34 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2011 No w sumie... jak tak patrze to też nie jestem zachwycony pomimo mojego uwielbienia dla 1 części tej gry. Może to - Diablo 3 more... Diablo... | diablo3.progames.pro pomoże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2011 (edytowane) Muszę powiedzieć, że trochę nie podoba mi się to, jak działają achievementy (przynajmniej w becie). Jest takie coś, jak zdobycie 50 elite kills w trybie co-op. Sęk w tym, że trzeba to zdobyć podczas jednej sesji bez wylogowywania się, co oznacza kilkugodzinny grind. W dodatku jeśli ktoś ma słabej jakości neta, który co jakis czas zrywa połączenie, to moze zapomnieć o zdobyciu tego typu osiągnięć. Jeśli już w becie są takie kwiatki, to w pełnej wersji pewnie będzie to samo. Edytowane 1 Grudnia 2011 przez blasphemy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2011 Jakby nie było trzeba za jednym razem, to ten achivment miałby każdy. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 te screeny wyglądają bardzo słabo gorsze niż torchlight Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 Może to all @ low. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 a może to przymiarki do obiecanej wersji na klocka? ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Immortally Insane Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2011 Od wczoraj można testować kupowanie pixeli za dolary :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2011 O_O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2011 Noo, taka grafa to ja rozumiem. Tylko nad scenerią trzeba popracować;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Wader- Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2011 Wczoraj była kolejna fala zaproszeń do bety, ktoś z forum się dostał ? Ja mam 5 kont z różnymi konfiguracjami komputerów/laptopów i nic :(, dam zaproszenie do bety dota2 jak ktoś mi użyczy konta na weekend :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2011 Nie znudziła się komuś beta na tyle że chciałby się pozbyć klucza? Przygarnąłbym bardzo chętnie :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2011 Przygarnąłbyś czyjeś konto battle.net'u? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2011 No tak jak to działa jak udostępniali na godziny. Konto ma przypisanego maila i osoba która dostanie dostęp nie może zmienić hasła bo posiadacz maila je odzyska i tak. Tzn tak ja to zrozumiałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2011 Można ustawić tak, że jak się logujesz do gry to wpisujesz samo hasło, które ktoś może zmienić specjalnie dla Ciebie. Żeby zarządzać kontem z poziomu bn można zasadzić authenticatora i bez podania kodu się nie dostaniesz. To jest w sumie 100% zabezpieczenie, bo ktoś obcy może pograć bez ryzyka, że przejmie Twoje konto i narobi jakiegoś bałaganu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2011 No więc właśnie - wykonalne jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2011 Na gry-online.pl sobie pożyczają konta ;) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...