Strongmen Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2012 W pierwszych dniach premiery gry, kiedy ludzie sie rzuca to servery blizza sie chyba rozleca :lol2: Niby sa przygotowani na "duza" ilosc graczy ha Ale przypomina mi sie jak bylo z Diablo 2. Kiedy to na poczatku aby zalozyc gre trzeba bylo nieraz czekac po 15 min :D Jestem ciekaw czy rzeczywiscie nie odczujemy tego obciazenia serverow podczas gry. Ludzie na zagranicznych forach spekuluja, ale duze prawdopodobienstwo ze podadza datepremiery w tym miesiacu! Potem w zaleznosci od szczescia ale 2-3 miesiace czekania i Pewnie doczekamy sie gry najpozniej ok Czerwca Wspaniale B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Immortally Insane Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2012 Martwiłbym się czy servy wytrzymają parę lat temu, ale nie teraz kiedy to Blizz ma ogromne doświadczenie w tym względzie z WOW. Co do ogłoszenia daty to zaryzykuje że pojawi się w pierwszej połowie marca :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2012 Tutaj możecie poczytać o podejrzeniach pewnego redaktora z blizzplanet LINK Widać, że w ostatnich latach między ogłoszeniem daty premiery a premierą było około miesiąc-2miesiące. Więc o ile datę ogłoszą w poniedziałek, to może już w kwietniu pogramy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2012 pozyjemy zobaczymy, moze byc tez kwestia ze blizz pogrywa z graczami. Gdyby oglosili premiere na kwiecien - otwieram i wyskakuje przez okno :lol: 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2012 Martwiłbym się czy servy wytrzymają parę lat temu, ale nie teraz kiedy to Blizz ma ogromne doświadczenie w tym względzie z WOW. Co do ogłoszenia daty to zaryzykuje że pojawi się w pierwszej połowie marca :D Oż faktycznie... :blink: O serwery nie ma się co bać, rzecz przetestowana chociażby na dodatkach i patchach do wow-a - dalej twierdzę, że klient będzie do pobrania odpowiednio wcześniej. Imo rozpiska czasowa może wyglądać tak: "annualom" pobranie klienta odblokuje się 2 tyg. przed premierą, preorderowcom na tydzień przed, a wszyscy grę zaczną o północy w dniu premiery. O stabilność serwerów raczej nie ma się co martwić - nawet jeżeli będą na początku jakieś problemy, to kwestia może tygodnia na dotarcie się i wyeliminowanie "last minute bug". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2012 Porównanie Tristram ze wszystkich części diablo: http-~~-//www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tQHy3_5liZg Eeee, nie tak źle jak na początku się obawiałem. Mam tylko nadzieję że trupki nie będą znikać, tak jak nie znikały, w najlepszym moim zdaniem do tej pory Diablo 1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2012 (edytowane) Wydaje mi się czy Diablo 3 ma coraz bardziej pod górkę? Blizzard: Diablo 3 PvP Not Up To Standards, Won't be Included at Launch Edytowane 10 Marca 2012 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2012 Ilu ludziom zalezy na PVP ? Ja tego tryby osobiscie nienawidze :P I nie jest mi on do szczescia potrzebny ;) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2012 Mi. Ale pewnie dopiero kilka miesięcy po premierze, bo na początku to pve głównie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2012 Pvp to podstawowy cel dla wielu graczy, powód dla którego działa ekonomia, ludzie zbierają sprzęt. Upgrade ciągle dla samego pve jest dużo bardziej jednowymiarowy, bo często potrzeba zupełnie innych przedmiotów. Pvp sprawia że jest cała masa specjalnych buildów i itemów które naglę mają sens. Jednm słowem taki tryb znacznie urozmaica i wzbogaca grę online. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2012 diablo bez pvp LOL 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2012 done when its done... właśnie prysł mit o dopracowanych grach od blizza :lol: 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2012 Coraz bardziej zniechęcają do gry... Wczoraj wyszedł patch, w którym podniesiono wymagany lvl w większości ekwipunku. Skutek? Połowa noszonych itemów jest zablokowana, bo wymaga min 17lvl (niektóre nawet 23). Teraz craftować można tyko shit, a jakieś 4/5 listy możliwych itemów służy tylko do patrzenia. Dodatkowo wyłączyli drop pierścieni i amuletów oraz podnieśli wymagany poziom na niektóre skille (teraz już nie można ich użyć). Na osłodę włączyli tryb hc (w którym i tak jest jakiś bug), tylko nie wiem po co, bo nigdy nie straciłem więcej niż 3/4hp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2012 done when its done... właśnie prysł mit o dopracowanych grach od blizza :lol: A to już wyszła, żeby można było powiedzieć, że jest niedopracowana? Coś mnie ominęło? 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalOst Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2012 jasne, lepiej żebyśmy na starcie dostali marną namiastkę pvp, tak żeby każdy mógł sobie ponarzekać jak to blizz dał ciała ... Coraz bardziej zniechęcają do gry... Wczoraj wyszedł patch, w którym podniesiono wymagany lvl w większości ekwipunku. Skutek? Połowa noszonych itemów jest zablokowana, bo wymaga min 17lvl (niektóre nawet 23). Teraz craftować można tyko shit, a jakieś 4/5 listy możliwych itemów służy tylko do patrzenia. Dodatkowo wyłączyli drop pierścieni i amuletów oraz podnieśli wymagany poziom na niektóre skille (teraz już nie można ich użyć). Na osłodę włączyli tryb hc (w którym i tak jest jakiś bug), tylko nie wiem po co, bo nigdy nie straciłem więcej niż 3/4hp. nie zniechęcaj się, to tylko beta do testów, w pełnej wersji dostaniesz wszystko z powrotem a nawet więcej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Immortally Insane Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2012 Coraz bardziej zniechęcają do gry... Wczoraj wyszedł patch, w którym podniesiono wymagany lvl w większości ekwipunku. Skutek? Połowa noszonych itemów jest zablokowana, bo wymaga min 17lvl (niektóre nawet 23). Teraz craftować można tyko shit, a jakieś 4/5 listy możliwych itemów służy tylko do patrzenia.Jedna z lepszych zmian w tym patchu, teraz ludzie zwracają uwagę na to co podnoszą bo w poprzednich patchach wyglądało to tak że podnosiło się itemy potem nie patrząc na ich staty robiło się z nich materiały do craftowania. Skutek ? wszyscy biegali w tym samym wycraftowanym sprzętem ... Dodatkowo wyłączyli drop pierścieni i amuletów oraz podnieśli wymagany poziom na niektóre skille (teraz już nie można ich użyć).Amulety i ringi po prostu padają teraz później (tam gdzie w becie nie masz dostępu). W drugiej części zdania widzimy już piękną demagogie jaki to blizz jest zły bo zabrał nam niektóre skille, szkoda tylko że nie napisałeś już że na miejsce zabranych skilli dali nam nowe takie których w becie jeszcze nigdy nie było ... Na osłodę włączyli tryb hc (w którym i tak jest jakiś bug), tylko nie wiem po co, bo nigdy nie straciłem więcej niż 3/4hp. HC już działa, może gdybyś pograł w aktualny build wiedziałbyś że dmg monsterów został podniesiony, więc jak grasz w 4 osoby i odłączysz się od grupy to jak najbardziej stracisz więcej hp niż 3/4 :) 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2012 Niestety nigdy nie udało mi się pograć w więcej niż 2 osoby. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2012 (edytowane) Exploit pozwalający dostać się do zablokowanych części gry.. Discovered Fields of Misery!!! (Bug/Spoiler) - D3Sanc Forums http://imgur.com/a/xtNoO Edytowane 12 Marca 2012 przez aerial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henrix34 Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2012 Exploit pozwalający dostać się do zablokowanych części gry.. Discovered Fields of Misery!!! (Bug/Spoiler) - D3Sanc Forums http://imgur.com/a/xtNoO Dzięki za info, znalazłem jak się tam dostać - Beta Diablo 3 - 'dodatkowa' zawartość | diablo3.progames.pro niestety nie mam bety, ktoś mógłby to sprawdzić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2012 Diablo III Launching May 15 – Digital Pre-Sales NOW OPEN Diablo III Launching May 15 – Digital Pre-Sales NOW OPEN - Diablo III 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krudki Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2012 60 Ojro chcą :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2012 a to nie norma? można też za 60$ nie pamiętam po ile było sc2 w pre-sale i po ile było w dniu premiery, ale na bank nie 250zł (60e), coś bliżej 170zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2012 (edytowane) Na amazon.co.uk jest Diablo III za 32.97 funtow (ok 164 pln na dzien dzisiejszy) z darmowa przesylka do polski i gwarancja ceny. Mysle ze taniej nie bedzie: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0030DH9R6 Edytowane 15 Marca 2012 przez Trawienny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2012 Hehe, wiedziałem że roczny wow mi się opłaci. Mimo wszystko liczyłem na trochę szybszą premierę - nie późniejszą niż 30 kwietnia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henrix34 Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2012 Znamy datę premiery Diablo 3 !!! | diablo3.progames.pro - ponoc cena w PL to 200zł za standard i 350 za kolekcjonerska - takie info podał CD-projekt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4zyl Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2012 Na gram.pl 179,90zl + 4zl przy odbiorze osobistym. Nie wiem tylko czy w dniu premiery ceny w sklepach jak zwykle nie będą mniejsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2012 W Ultimie za 169.90. Trzeba kupić tam, gdzie na pewno będę mógł zagrać 15.05.2012 00.01 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2012 kupujący pre-sale muszą zapłacić podatek od głupoty :wink: Normalnie to wygląda tak, że kupujesz grę w dniu premiery przez internet tam gdzie jest najtańsza, wysyłają ci klucz natychmiast, a jeżeli bierzesz wersje box, to doślą pudełko. Predownload samej gry będzie dostępny odpowiednio przed premierą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2012 (edytowane) to jest normalnie wiadomosc dekady, zaraz pewnie w teleexpresie powiedza ze diablo 3 wychodzi za 2 m iechy ^^ A co do ceny to mysle ze dla wiekszosci nie ma to znaczenia bo spedza przy grze nawet kilka tysiecy godzin jak przy D2. Diablo wychodzi w maju, od pazdziernika dziekanka i do przodu ^^ Edytowane 15 Marca 2012 przez ZlyDzien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2012 Na amazon.co.uk jest Diablo III za 32.97 funtow (ok 164 pln na dzien dzisiejszy) z darmowa przesylka do polski i gwarancja ceny. Mysle ze taniej nie bedzie: http://www.amazon.co...duct/B0030DH9R6 No jeszcze plus różnica VATu czyli ~170 (jak sie kurs nie zmieni). Ale co ważniejsze dla niektórych, na przesyłkę trzeba parę dni, może z tydzień, poczekać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...