ZIBI_PL Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2012 ten sposób nie pomaga ale znalazłem własne rozwiązanie więc może być pomocne dla innych: kopiujemy folder z grą jako zapas odinstalowujemy grę odpalamy na nowo downloader gdy zacznie ściągać grę od nowa wyłączamy go kopiujemy backupa w folder gry mamy z powrotem działającą grę bez zbędnego ściągania po czym otrzymujemy error 3003 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Mój battletag to ojejku#2996 jakby ktoś chciał razem pograć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melampus Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Wczoraj za 20 pierwsza w nocy odpuściłem i poszedłem spać. Dopiero dzisiaj rano zdołałem odpalić bez problemów. Pograłem z godzinkę barbarzyńcą i muszę przyznać, że spoko. Jest parę rzeczy, do których trzeba będzie się przyzwyczaić. Na razie dziennik mnie najbardziej irytuje - jakiś taki mało intuicyjny. Wiecie może jak sprzedać cały ten lot za jednym kliknięciem, albo coś w tym stylu? Te przeciąganie do sprzedawcy trochę monotonne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2012 nie musisz itemów przeciągać wystarczy kliknąć prawym jak masz otwarty sklep dzisiaj szczególnie teraz jest jeszcze ciężej się zalogować niż wczoraj, amerykańce śpią to teraz Europa atakuje ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Wiecie może jak sprzedać cały ten lot za jednym kliknięciem, albo coś w tym stylu? Te przeciąganie do sprzedawcy trochę monotonne. p-klik na itemie i ląduje u sprzedawcy, rozwiązanie takie samo jak w wow-ie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melampus Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Dzięki Panowie. Własnie mnie wywaliło i nie mogę ponownie się zalogować. Uhhh :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Wyłączyli serwery aby naprawić te problemy z tymi dziwnymi błędami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2012 U mnie dziala.... Jak tu sie do cholery identyfikuje przedmioty??? Mam 11lvl i przydaloby sie zidentyfikowac itemki ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Kliknij prawym przyciskiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Sprzedawanie spoko, a co zrobić jak połowę inventory zapełnimy białymi przedmiotami, i chcemy je szybko wyrzucić na ziemię, żeby zwolnić miejsce? Trzeba przeciągać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalOst Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2012 gdzieś czytałem ostatnio że można pokazać licznik fps na ekranie, bodajże kombinacją klawiszy, ale teraz nie mogę tego znaleść ... kojarzy ktoś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2012 (edytowane) ctrl+r albo checkbox w opcjach tylko ten licznik strasznie skacze, najlepiej odpalić sobie riva tunera hardware monitor, i ładny wykres masz widać dokładnie spadki i średni fps Edytowane 21 Kwietnia 2012 przez aerial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Już chyba wszystko ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Podchodzić do tej bety z tym kompem z siga? Ja w tej chwili działam na i3 i gt330m czy jakoś tak i jest ok także śmiało możesz próbować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Też macie teraz error 30008 request timeout? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Ja gram na Samsungu R560 (P8400 2.26, 4GB, GF8600M GT) w 1280x800 i ze wszystkim na high (ale bez AA) smiga elegancko choc przycinki zwiazane z doczytywaniem sa. Bylby SSD byloby idealnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2012 (edytowane) .... Moim zdaniem mogliby zmienić, że wszystkie ikony skilli przy wyborze są na jednym ekranie, bez przewijania tymi strzałkami.. ... Wiesz zapewne, że te strzałki zastąpią LB RB z pada od Xbox'a. Uproszczenia w menu są wyjątkowo pod console. Zrobili to teraz, żeby nie było lamentu, że coś zmieniają po premierze w wersji PC przez consolki. Edytowane 21 Kwietnia 2012 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Whee dobiłem do końca bety jedną postacią. 3h&8lvl na jednego bossa, słaba IMHO grafika, drętwe teksty rodem z produkcji Stallone. Albo rozpieściły mnie inne h&s albo zawiedli autorzy <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Ja gram na Samsungu R560 (P8400 2.26, 4GB, GF8600M GT) w 1280x800 i ze wszystkim na high (ale bez AA) smiga elegancko choc przycinki zwiazane z doczytywaniem sa. Bylby SSD byloby idealnie. Mam ssd także lux. Poza tym skoro śmiga na takim sprzęcie jak c2d i 86gt to nie powinno być problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rezo_ Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Możecie grać? Od jakichś 15 minut mam Request Timeout 300008 Error. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Mam dokładnie ten sam problem, podobno trzeba gdzieś ustawić serwery US, bo tylko one działają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c45per Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Przeszedłem betę barbem. Grafika jest średnia, ale w momencie wydania, d2 też miało słabą grafikę a jednak sukces był, więc myślę, że nie ma co nad tym debatować. Generalnie gra się fajnie i przyjemnie, a muzyka daje niesamowity klimat. Najfajniejszym dodatkiem są te śmieszne małe złodzieje, co jak uciekały to im się kasa rozsypywała. Bardzo fajna jest opcja z town portalem. Nie ma już takiego uciekania jak w d2 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2012 A co sądzicie o umiejętnościach i całej mechanice z nimi związanej? Ja nie mogę się przekonać do tego, straszna lipa, że jak zdobywam kolejny poziom to w zasadzie nie muszę zastanawiać się co mam wybrać... jak się runy pojawiają to wtedy tylko czasami można się zastanowić czy runę czy nową umiejętność (jak się dwie odblokowują na tym samym poziomie)... Później do wszystkiego i tak jest dostęp a sama zmiana umiejętności w slotach strasznie mnie irytuje. Nie ma żadnego skrótu :( trzeba okienka otwierać... ? Te wszystkie celowe zmiany póki co w ogóle mnie nie przekonują. Może się to zmieni i jeszcze nie widzę całej tej "idei", którą Blizzard forsował, która to ma zmniejszyć frustracje a mi tylko zwiększa :P Niemniej jednak w party się bardzo przyjemnie gra. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Przeszedłem Monkiem i całkiem przyjemnie się gra chociaż też mnie jakoś po jajach gra nie skopała... barb jakiś za wolny mi się wydaje, za to demon hunter wypas, nie spodziewałem się że ta klasa mi się spodoba, a tu proszę :) to początek gry więc mam nadzieję, że po skeleton king'u gra nabierze tempa. Grę i tak kupię :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c45per Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2012 A co sądzicie o umiejętnościach i całej mechanice z nimi związanej? Ja nie mogę się przekonać do tego, straszna lipa, że jak zdobywam kolejny poziom to w zasadzie nie muszę zastanawiać się co mam wybrać... No właśnie chyba jest ok. W d2 pvp i tak każdy rozwija postać tak samo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2012 gralem czarodziejka i na 8 lvl z dps 13 zabilem Leorica, co wcale nie bylo takie proste, wiec mysle z epoziom trudnosci jest w sam raz. Nie ma co ukrywac ze jak na dzisiejsze standardy gra jest brzydka, najbardziej raza te puste plaskei bitmapy ktore maja symbolizowac ziemie/trawe. Ale jak juz wejdziemy do srodka katedry to jest super- ciemno, duzo detali. Po pierwszym przejsciu system skilli jest bardzo prosty/intuicyjny. Jak to porownam do grania np Java w diablo 2, to d3 wypada zdecydowanie lepiej, dlatego ze zacheca do uzywania 5 skilli +2 podstawowych. A java to 2 skille + ewentualnie teleport jak sie mialo enigme , wiec gameplay bedzie zdecydowanie ciekawszy i to jest najwieksza zaleta tego systemu. Musze przyznac ze awansujac na kolejny level ani razu nie pomyslalem o rozdaniu punktow statystyk a tylko czekalem na nowy skill i wiecej potworkow. Raczej bede plakal za wyeliminowaniem czesci mechaniki gry na ktora poswiecalem kilka sekund co poziom. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Barb ma najlepszy gameplay moim zdaniem, można skakać na różne poziomy, nie trzeba wchodzić po schodach np., cleave z ta runa co powoduje eksplozje miazdzy, aoe stun, rend. Najlepsze combo w bedzie, skaczesz na pack potworów, stun, wtedy 1x rend, i 1x cleave. Fajne wszystko wylatuje we wszystkich kierunkach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Dla tych co grali pytanie: Jak się ma "Diablo 3" do "Path of Exile"? Prawdopodobnie nijak, ale w co się gra przyjemniej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2012 (edytowane) Dla tych co grali pytanie: Jak się ma "Diablo 3" do "Path of Exile"? Prawdopodobnie nijak, ale w co się gra przyjemniej? ja zrezygnowalem z PoE ze wzgledu na przesadzone oswietlenie, wszystko sie swiecilo jak psu jajca a kolorystyka tez byla przesadzona - tak ponure ze az depresyjne. wiecie z czym graficznie mozna porownac diablo 3? Drakensang Online - gra przegladarkowa Mój odnośnik Edytowane 21 Kwietnia 2012 przez ZlyDzien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2012 "The servers are busy at this time, please try again later" <_< Ciekawe, czy w ogóle uda mi się zagrać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...