slavok Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2012 A jak sobie na spokojnie skoczę 15go do saturna, mam nadzieje, że będzie hehehe bo potrzebuje 3szt :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2012 (edytowane) Nie kupujcie od takich krzaków... Po co ryzykować. Lepiej dołożyć te 20zł i kupić w jakimś renomowanym sklepie z keyami, albo sklepie stacjonarnym i mieć święty spokój. Ja u podobnego krzaka kupiłem bf3 za 20zł i teraz jestem do tyłu o 20zł. Edytowane 12 Maja 2012 przez pawelekmal 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2012 (edytowane) @ZipQ nie o to mi chodzi przykladowo affix Damage wyglada tak: Affix Name Tier Info =============================== Ferocious 1 10-15% 2 16-20% 3 21-25% ------------------------------- Savage 4 26-30% 5 31-35% 6 36-40% ------------------------------- Grim 7 41-50% ehh forum kasuje mi tabulatory:/ Pytanie jest takie: Czy przykladowy Windforce majac affix damage ma szanse dostac kazda jego wersje czy moze dostanie tylko Grim z racji tego ze jest przedmiotem legendarnym. Jezeli magiczny przedmiot albo rare jest z gruby Tier7 i wyzej to moze miec wszystkie opcje. Jezeli ta zasada dotyczy tez legendarnych oto kiepsko to wyglada bo mozemy trafic kompletny badziew, znacznie gorsza sytuacja niz w D2 bo tam statystyki byly z grubsza narzucone. Moze na tym przykladzie zle to widac bo wartosci zmieniaja sie tylko od 10 do 50% ale np Minimum/Maximum Damage rozrzut jest juz od 1 do 381. Wyobrazcie sobie rozczarowanie kiedy znajdujecie The Grandfather a jego zwiekszone obrazenia to marny 1% Edytowane 12 Maja 2012 przez ZlyDzien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZipQ Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2012 @ZlyDzien, tego jednak nie wiem, ale przypuszczam że podchodzi pod Tier 6 lub 7 i to z nich bierze % do affix dmg, które generuje po znalezieniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2012 (edytowane) Ja to rozumiem inaczej. legendary=unique ma kilka affixów które są stałe, z np. maksymalnego tiera którego dany bazowy przedmiot jest. A ten dodatkowy losowy affix może mieć już range od najsłabszych do mocniejszych. To jak wziąć windforce z d2, który ma ileś tam modów bardzo wysokich (też w pewnym przedziale, każdy łuk który dropnie nie jest jednakowy, ale nawet minimalne statystyki są wysokie), i ten przedmiot miałby jeszcze jeden dodatkowy slot na losowy affix, który działa tak jak na rare przedmiotach, może być nawet z t1, czyli ekstra 10% damage. archiwum behind the scenes: incgamers_clan - Diablo 3 CE DVD´s SPOILERS cinematics: incgamers_clan - Diablo 3 CE DVD´s SPOILERS Edytowane 12 Maja 2012 przez aerial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$l@ven Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2012 Z keye.pl już rozsyłają klucze :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2012 @aerial teraz czekam az ktos na tym forum napisze co jest w tych filmach :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2012 powiem tylko że aktorka z której głosu korzysta Leah, jest starsza niż gościu co podkłada głos Deckarda Caina :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2012 Na pewno? :D Jennifer Hale ma 40 lat, podczas gdy Michael Gough skończył 55. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2012 (edytowane) szczegóły :P Edytowane 12 Maja 2012 przez aerial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2012 Obejrzalem Making of D3 i czuje sie zdecydowanie lepiej. Nakarmilem mojego mrocznego wedrowca aka dark passenger i dzis zasne spokojnie. Szkoda ze w ogole nie poruszyli tematu przedmiotow, liczylem na jakies nowe info :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2012 soundtrack na yt http://www.youtube.com/user/2kCrypto/videos No i dlugo nie trzeba było czekać. Konto zostało zablokowane. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2012 ten soundtrack jest na torrentach we flac, masa źródeł różnych, google i masz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2012 nie widzialem wczesniej tego Character Profiles Coming Soon - Diablo III nowe gadzety po premierze na stronie a co wazniejsze - w poniedzialek bedzie dostepna zaktualizowana strona z przedmiotami :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2012 te profile to chyba jedno z nielicznych miejsc w grze, w których nazwa postaci będzie widoczna dla innych (w grze widać tylko battletag) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2012 fajne to, bedzie mozna sie pucowac jakich to nie mamy wyczesanych postaci - sa statystyki. Taki diablolog Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2012 (edytowane) Czesc, czy ktos czeka jeszcze na klucz od go2arena? Ponoc slali dzis klucze, ja jeszcze czekam i czekam nie wiem po co mi on przed premiera ale jakos tak lepiej bym sie poczul chyba. Ich strona nie działa, ktoś zawinął interes? ;) Edytowane 12 Maja 2012 przez yooguruto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuy_zgred Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2012 (edytowane) Też czekam, mam nadzieję że jutro będzie klucz - chyba lepiej dodać wcześniej do konta battle.net, znając życie 14 maja wieczorem strony battle.net mogą być oblegane i słabo chodzić Co do niedziałającej strony - podobno wcześniej na stronie pisało że od 20:00 mają przerwę techniczną Edytowane 12 Maja 2012 przez koloboss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerios83 Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2012 Też czekam. Na razie w skrzynce pusto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2012 Wysyłka miała być 14 maja, nie peniajcie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2012 (edytowane) Wg UPS moja paczuszka będzie w poniedziałek: Planowane doręczenie: Poniedziałek, 14.05.2012, Przed końcem dnia Ciekawe jak to się ma do maila z EMPiK'a ;) nie widzialem wczesniej tego Character Profiles Coming Soon - Diablo III nowe gadzety po premierze na stronie a co wazniejsze - w poniedzialek bedzie dostepna zaktualizowana strona z przedmiotami :D Nie wiem czy zauważyliście, ale przedstawiony na screenie barb na poziomie 59 ma zaledwie 2764 life'a ... Inferno będzie niezłym wyzwaniem :D Edytowane 13 Maja 2012 przez BLANTMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2012 Nie sugerowałbym się tym screenem, to jest jakiś losowy mix przedmiotów, ma np. maksymalny tier gema (czyli koniec inferno) w toporku z 30dps?.. Screen czysto demonstracyjny. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZipQ Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2012 W dodatku dopiero ukończył 3 akt na nightmare ... na 59lvlu :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalOst Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2012 Diablo 3 w kilka sekund na Go2Arena Preorder DIABLO 3 z wysyłką przed premierą - najpóźniej 14 maja! Pudełka wyślemy po premierze (do 10dni)! wszystko napisane jak wół, po co ta panika, przyjdzie wam najpóźniej jutro, zluzujcie portki :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2012 jakby ktoś chciał używać tego dark3d do pozbycia się cukierkowej grafiki, oficjalne potwierdzenie, że mogą być za to bany: Twitter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skus Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2012 Właśnie dostałem klucz z go2arena, gra aktywowana koncie na b/n. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micro Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2012 (edytowane) do usunięcia Edytowane 13 Maja 2012 przez Micro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZipQ Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2012 Jak aktualizowałem poprzednio ściągnięta wersje, nowym instalatorem to tak, wywaliło mi błąd pod koniec. Tak że wywaliłem to i ściągnąłem wszystko od nowa, już bez błędów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2012 jakby ktoś chciał używać tego dark3d do pozbycia się cukierkowej grafiki, oficjalne potwierdzenie, że mogą być za to bany: Twitter Co za nędza, mam nadzieję, że jednak im przejdzie i nie trzeba się będzie na tą rozmytą ciapkę patrzeć. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2012 Prawidłowo. Żadnej ingerencji w pliki i programów odpalanych w tle mających wpływ na grę, bo skończy się jak z d2 i pozostałymi grami jeśli chodzi o oszukiwanie. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...