skinny500 Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 Mi zeszło 15 godzin na normalu solo (no niecałe bo jakieś przerwy na żarcie etc), czyli dość długo w porównaniu do wielu osób. Skończone na 31lvl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 JA JEBE PARANOJA !:P Wróciłem z wyprawy, w Gliwicach nic nie zostało zadzwoniłem do MM w Zabrzu mówią że jest sporo, pojechałem i [gluteus maximus] nic nie ma, odwiedziłem 2 Empiki też nie, poleciałem do Reala i dopiero kupiłem bo koleś tajniacko na informacji sprzedaje Diablo za 199zł wyciąga z pudła tym co chcą kupić, nigdzie na półkach nie ma... To juz bym z [gluteus maximus] strzelil... Objezdzilismy z Lancem MM w Chorzowie i Media Expert... brak...a jak dzwonilem to niby byly. Fuck it... Skoro normalnej pudełkowej nie ma, to nie wiem jak czullo EK załatwiłeś:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartosH Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 (edytowane) 20min temu kupiliśmy z kumplem po sztuce w Media Markt w Markach. Sprzedawca wydaje po jednej kopii na osobę, więc nie powinno być problemów z dostępnością. Jak ktoś chce guest passa proszę na PW. Edit: literówka. Edytowane 15 Maja 2012 przez BartosH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 Działa ten Auction House za prawdziwą kasę? bo tak się zastanawiam czy są jakieś realne szanse zarobienia na barankach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kikas Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 Gra znowu działa, ale osiągnęła limit użytkowników, logowanie za 5 razem, około minuty plus 30 sekund na pobranie charakterów (których nie było widać) a następnie załadowanie gry w kolejną minutę. Mam nadzieję, że mapa nie będzie mi się urywać w połowie jak to miało miejsce w becie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 A ja tak z innej beczki - powiedzą w jakimkolwiek serwisie informacyjnym o premierze D3? Bo tak czytając o tym, co się działo w nocy i przez dzień to ten szał przypomniał mi premierę ostatniego tomu Harry'ego Pottera :D Przy okazji - jeśli by komuś zbywał Guest Pass to z chęcią przyjmę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WzQ Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 Jeśli ktoś jeszcze miałby guest passa na zbyciu to poproszę :) szybciej minie oczekiwanie na przesyłkę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XvAK Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 Również prosiłbym o guest passa, zawsze to lepiej zacząć wcześniej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartosH Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 Passy trafiły do dwóch pierwszych osób. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alloway Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 Hmm, a ja mam takie pytanie. Co to jest ten Guest Pass? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 Czy tylko ja mam caly czas error 75? Poza tym jakby ktos chcial to w Katowicach w Komputroniku w SCC i w Euro RTV AGD na Dabrowce mam zamowione po jednej kopii ktore moge komus przekazac - jak ktos chce to pisac na PW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan_Borowik Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 (edytowane) Nie, ludzie wrócili z pracy/szkoły i serwery znowu umarły. Wyszedłem z gry do lobby, żeby wystawić coś na AH i teraz próbuję "resume game" od 15 minut uskutecznić - bez powodzenia. A tak mało do 30lvl brakuje. Edit: LOL - gorzkie żale pomogły, jedziemy dalej. Edytowane 15 Maja 2012 przez Pan_Borowik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorysVasiliev Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 Error 37 od godziny morduje się żeby zalogować. Bez jaj kupuję grę i nie mogę grać? To chore? Po co robili singla przez neta ? Paranoja!!! 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 Męski narząd płciowy mnie trafi... pół godziny logowania na marne, zero szans na wejście... Na szczęście na serwery US można wejść i grać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 Jak by ktoś chciał mnie obdarzyć łaską to chętnie dostąpię zaszczytu grania przez "gest". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake73 Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 W Białymstoku gra praktycznie nie do zdobycia - W MM, Empikach, Realu, Auchan, Carrefour, Realu, RTV Euro AGD wszystko wykupione nawet nie widziałem żadnej wersji kolekcjonerskiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 tyle czasu i nerwów zmarnowanych na kupienie gry a i tak się nie mogę zalogować...! :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackMagic Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 Też Wam wywala błąd i nie pozwala wejść na serwery? Mnie wyrzuciło z single playera :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 W wawie polecam MM w Markach. Na stoisku juz nie ma gry, ale wyjmują spod lady (jak byłem godzinę temu to jeszcze mi się udało kupić). W Saturnach dostawa dopiero za tydzień i to też po 200sztuk. Empik w Złotych tarasach ma dostać sporą ilość egz ale w nieokreślonym terminie. W Media Markt btw. diabeł po 169PLN i można kupić tylko jedną sztukę na osobę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 (edytowane) GiantBomb właśnie ma stream z D3, ale też mają problemy. :lol: Edytowane 15 Maja 2012 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 Działa ten Auction House za prawdziwą kasę? bo tak się zastanawiam czy są jakieś realne szanse zarobienia na barankach AH za prawdziwą kasę ma ruszyć 25.05 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 Tydzien, dwa blizz rzuci na polske kolejną serie, to celowa zagrywka... z tą ograniczoną dostępnoscią, wracajac do gry, granie na lcd w nie natywnej rozdzielczosci wkaaarwia, chyba musze kipic pezprzewodowa klawe i podlaczyl lapa po hdmi do plazmy. @kałdroid Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 Miałem dzisiaj pojeździć za grą, ale auto nadal stoi w warsztacie, więc juto dopiero coś podziałam, ale może i lepiej czytając o problemach z przeciążonymi serwerami, przynajmniej jest sprawiedliwie, ja nie gram i inni też :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasajas Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 Blizzard najwidoczniej został zaskoczony przez fanów cały czas 75 error ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 Hmm, a ja mam takie pytanie. Co to jest ten Guest Pass? Sekretny kod dający możliwość pogrania do czasu osiągnięcia 13 lvl bądź zabicia Skeleton Kinga, czyli to samo co było w becie, bez limitu czasowego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 Ja pierd... Stalem po to tyle godzin w kolejce zeby teraz ogladac tytulowa plansze Brawo Blizzard Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 Logujcie się na serwer US, wprawdzie postać nie będzie dostępna później na EU, ale można wykorzystać czas żeby wypróbować klasy którymi nie będzie się później grać na EU... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBaB Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 No to fajnie ze u Was w MM jest cena 169, a w Gorzowie 189zl bo przed chwila dzwonilem i rzekomo jeszcze są na stanie. W Empikach nie ma, w MediaExpet kilkadziesiat sztuk rozeszlo się między 9 a 9:05 :P. Tesco nie wiem. Zaraz wyruszam na podboj miasta i zobaczymy chociaz kiepsko to widze ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 błąd 37 :lol: panowie co sobie podkręcić by troszkę wydajność w grze podnieść :> procesor czy grafikę ? ic2d t8100, gf8600gs m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 już mi od 5 minut nie może wczytać listy postaci, której nie mam bo 1 raz uruchamiam ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...