dzik86 Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 Dziś koło 11 otrzymałem EK z gram, dodałem do konta i ... omfg, ta gra jest zajebista <3 Klimat świetny, ciekawa fabuła i ta muzyka - sama słodycz. Ogólnie wszystko pięknie, gdyby nie ten dc i problem z ponownym zalogowaniem :D Trudno żeby Ci się nie podobało skoro wydałeś około 400zł :lol: 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 Żeby jeszcze dzięki EK można się było szybciej zalogowac to mmmm B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 Panowie - takie pytanie na szybko - kupiłem sobie wersje polską. Da sie wybrać wersje angielską klienta ? np sciągając go teraz z battleneta czy jestem skazany tylko na wersje PL ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mMATt Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 (edytowane) Ktoś wie gdzie jeszcze w krakowie można dostać? BTW kupował ktoś keya w go2arena? Jak szybko wysyłają? Edytowane 15 Maja 2012 przez mMATt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 Czytając powyższe bardzo się cieszę, że jednak nie uległem manii i utrzymałem zamówienie w UK, choć dopiero dziś po południu dostałem info o wysłaniu paczki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 US już też padł.. (╯°□°)╯︵ ┻━┻ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 Śmiech na sali z tym co się teraz dzieje. Wielki mi Blizzard... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 mi tam ten pl dubling nie przeszkadza, przynajmniej nie tak bardzo jak te cukierkowe kolory i mgła ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 Ja tam mam tego dość, na eu serwer mogłem się zalogować przez pierwsze 3h po powrocie z nocnej premiery :blink: ...idzie ktoś grać na US? kkNd#1657 jak coś, tam za pierwszym razem wbija o_O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 (edytowane) Wg strony Server Status - Diablo III US padło, EU działa ... Wolne żarty. Update z 'fejsa': We are in the process of performing an emergency maintenance for Diablo III servers in the Americas to resolve several issues that are currently impacting the game. We anticipate all servers will be available for play at approximately 1:30 p.m. PDT. We will provide further updates in this forum thread as necessary. Thank you for your patience. O nas chyba zapomnieli ... Edytowane 15 Maja 2012 przez BLANTMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 mi tam ten pl dubling nie przeszkadza, przynajmniej nie tak bardzo jak te cukierkowe kolory i mgła ;) Mi też nie bedzie przeszkadzał ale gorzej z nazwą skilli i umiejętności ;). a mozna w wersji PL zmienic jezyk na UK albo chociaż sciągnać klienta UK/US ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 Tak, w opcjach gry. screenSHU - The fastest screen capture ever. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 kilka stron wcześniej ktoś tu pisał że można zmienić język w grze,tylko dociąga się jakaś paczka z netu (kilkaset mb) i już jest po ang. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 (edytowane) żeby nie było za wesoło to z US też mnie wywaliło i już nie chce wpuścić :D Edytowane 15 Maja 2012 przez kkNd! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 lipa , sewery przeplnione Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 A ja diabelka odpalilem rano i tak oto nie miałem problemów z zalogowaniem heh, a teraz zwolnilem jeden slot, więc wbijac lol ;). Giera jest przednia, ale za dużo kucykow pony :/. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZipQ Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 Trudno żeby Ci się nie podobało skoro wydałeś około 400zł :lol: Haha ... fakt. Co nie zmienia faktu że dodatki z EK są też, pierwsza klasa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 Oooo - pobiera mi listę postaci ... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomekk Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 witam chętnie przyjmę Guest Pass do przetestowania gry mój mail: thomekk0@gmail.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 Ciekawy wierszyk z fraza: zigihammer 15.05.2012 21:14 Wątków: 26 | Odpowiedzi: 578 ... koko koko diablo spoko serwery wyje balo w ch uj wysoko nawet jesli sie posramy dzis napewno nie zagramy ! Idealnie pasuje do sytuacji. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 Ja na dzisiaj daje sobie siana ;) @kałdroid Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZipQ Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 Działa! <3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 no w końcu mi się udało dostać do gry, pograłem ze 2h i na dziś mi starczy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VICTORious Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 U mnie pobieranie listy postaci... Nawet nie wejdę dziś na 5 min. Dobrze że sobie urlopu nie wziąłem. Oby po pracy już było wszystko ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 Kej ci leży? Kej zalega? Daj go szpachli, se pobiega. :) Przyjmę keja na PW. Kiedyś może oddam ale nie obiecuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 wiadomość sprzed pięciu minut na twitterze: BlizzardCS @BlizzardCS We're testing and implementing multiple fixes for the current #D3 service issues. An update will be provided in approximately 30 minutes. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 Akurat idealnie aby się wykąpać, przebrać w pydżamkę i rozpocząć night seszyn :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 Powiem, że więzienie w posiadłości Leorica wygląda kapitalnie z darkd3 (sttronger). Mniam, jak ktoś narzekał na klimat to tam naprawdę nie można się do niczego przyczepić, niczym diablo 1 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 W porównaniu z normal, sttronger usuwa ten niebieski filtr, to ustawienie daje ciemniejsze kolorki oraz czarną czerń. W becie grałem na medium, ale po przekilkaniu screenów z Darker D3 Pixel Shader sttronger z wyostrzeniem daje najlepszy efekt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 Te profile to sie wybiera na stronie tego darkd3 a nastepnie sciaga i wrzuca w folder gry? @kałdroid Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...